Plüssdobás a szerdai itthoni meccsen

Vissza
Plüssdobás a szerdai itthoni meccsen

Szerdán 17 órakor – 19 órától a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalaegerszeget fogadja a férfi kosárlabda NB I-ben – a MOL-Pick Szeged a Balatonfüreddel csatázik az újszegedi sportcsarnokban. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás, a kabalákat jótékonyságra ajánlja

Vasárnapra pihenőt kapott a csapat, Juan Carlos Pastor pedig Győrben, a helyszínen nézte meg a Magyarország–Oroszország női kézilabda-Európa-bajnoki meccset. Hétfő délután viszont már edzésen vesz részt a MOL-Pick Szeged, ez sem véletlen, hiszen a héten két bajnokit is játszunk.

Előbb szerdán, itthon 17 órakor az EHF-kupában a csoportkörbe jutó Balatonfüred ellen. A fürediek vasárnap bravúros döntetlent (21–21) játszottak hazai pályán a Csurgó ellen.

A MOL-Pick 14 meccset játszott az NB I alapszakaszában, és 14-szer nyert. 498 gólt dobtunk, így a második találat lesz a 500. szegedi gól az NB I-ben. A Füred 13 meccsen 9-szer nyert, egyszer döntetlent játszott, és háromszor vereséget szenvedett.

Az ősszel a Balaton-parton 30–23-ra nyertünk.

Ismét lesz plüssdobás, immár hagyomány, hogy decemberben így gyűjtünk kabalákat, amelyeket ezután jótékonyságra ajánlunk fel. Évekkel ezelőtt Horváth Levente, a Délmagyarország újságírója találta ki, hogy a teremsportágak közül elsőként – a jégkorongban csinálták először – mi is hasonló módon segítsük a rászorulókat. Szerdán eljött ismét a várva várt pillanat. Mivel ez a gyerekeknek nagy élmény, így ők a szerdán 17 órakor kezdődő bajnokit 100 forintért nézhetik meg.

Miért kezdődik korábban a meccsünk? Kettős meccs lesz a sportcsarnokban. 19 órától a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda NB I-ben – ingyenes lesz a találkozó – a Zalaegerszeget fogadja, ezért kezdődik korábban a meccsünk.

A szerdai bajnokiról a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol majd be, csapatunk Facebook-oldala pedig részeredményekkel jelentkezik.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR