Szombaton a tél meccse a barátság jegyében (3. rész)

Vissza
Szombaton a tél meccse a barátság jegyében (3. rész)

Szombaton 16.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a KS Vive Tauron Kielce együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A D csoport 8. fordulójában vív rangadót a MOL-Pick Szeged a lengyel bajnok ellen.

Csütörtök mozgalmas nap csapatunk életében. Délelőtt és délután is edzésen vesz részt a MOL-Pick Szeged. Korán kezdődött a nap, Juan Carlos Pastor vezetőedző az ellenfél feltérképezésével nyitotta a délelőttöt, a fiúk videózáson vettek részt. A szokásos kisfüzet mindenkinek a hóna alatt ott volt, és ismét kellett jegyzetelnie rendesen.

Laza focival kezdődött az első edzés, majd a taktikai elemek gyakorlása következett. Mindenki edzett, Ilyés Ferenc is a kerettel gyakorolt, válogatott átlövőnk sérülése szépen gyógyul.

Szombaton következik a 8. forduló rangadója, az EHF is a BL-csoportkör csúcsmeccsének kiáltotta ki a MOL-Pick Szeged–KS Vive Tauron Kielce összecsapást.

Mindent elmond a derbi fontosságáról, hogy Lengyelországból 15 (!) újságíró érkezik, ennyi külföldi sajtós még egyetlen szegedi meccsre sem akkreditáltatta magát.

– Nem mondok újat azzal, hogy a kielcei Slawomir Szmal remek kapus. Hihetetlen erős, remekül érzi, hogy hova megy a labda. Sokat készül ő is egy-egy meccsre, elemzi az ellenfeleket. Mi is ezt tesszük, alaposan felkészülünk a Kielcéből. Mindkét kapusunk jó formában van, és természetesen izgalommal várják a meccset, amit szeretnénk megnyerni – nyilatkozta Fekete Róbert, a MOL-Pick Szeged kapusedzője.

Pénteken egy foglalkozás szerepel a programban, este már a lengyel bajnok is az újszegedi sportcsarnokban tréningezik.

A szombati találkozónkat a Digi Sport 1 élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be róla.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR