Roberto Parrondo: Előreléptünk!

Vissza
Roberto Parrondo: Előreléptünk!

Szombat, 16.30. VELUX EHF Bajnokok Ligája, D csoport, 7. forduló. MOL_Pick Szeged-KS Vive Tauron Kielce. A rangadó! Roberto Parrondóval, csapatunk spanyol válogatott szélsőjével beszélgettünk.

- Hat olyan BL-siker van mögöttünk, amellyel megteremtettük annak a lehetőségét, hogy a szombati meccs tényleg egy várva várt derbi legyen. Ha csak még egy vereség becsúszott volna, máris más a helyzet. Ehhez egyébként az is nagyon kellett, hogy minden bajnokin olyan formát mutassunk, mint Balmazújvárosban is. Tetszett a meccs, a környezet is, harcosan játszottunk, ahogy egy presztízscsata előtt elvárható. A nyáron nagyon keményen edzettünk azért, hogy most ilyen dicséreteket kapjunk. Tényleg előreléptünk, és szerintem ebben a minden eddiginél magasabb koncentráció játssza a kulcsszerepet. Nem ijedünk meg a szoros eredményektől, a kiélezett hajrákat tiszta fejjel és lelkiismerettel várjuk. Mert tudjuk, mit kell tenni azokban a percekben, amit pedig a tréningeken kellett, azt is maradéktalanul elvégeztük. Fantasztikus érzés egy ilyen mentalitású csapattal játszani.


Közzétéve: 2014.12.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR