CSAK ELŐRE - könyvbemutató a BL-jegyében

Vissza
CSAK ELŐRE - könyvbemutató a BL-jegyében

Tavasszal EHF-Kupa-győzelem, ősszel menetelés a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban. Szép esztendőt zár a MOL-Pick Szeged az imént felsorolt eredményekkel, ennek megfelelően nagy hangsúlyt kapott a férfi kézilabdacsapat évkönyve, amelyet a klub vezetősége

 

Természetesen az EHF-kupában aratott diadal szegedi ünneplése látható az évkönyv borítóján, arról a jelentről, amikor Vadkerti Attila a magasba emeli a trófeát, a Dugonics téren összegyűlt tömeg pedig éljenzik.

Szögi Nándor, a klub operatív vezetője mutatta be a csapat évkönyvét, amelyet remek fotókkal és modern megjelenéssel kínálnak.
- Az idei sikerek is arra köteleztek minket, hogy az eddigieknél is professzionálisabb évkönyvet készítsünk. 2490 forintért megvásárolható, a bérletesek pedig 1490 forintért kaphatják meg szerdától a klub Deák Ferenc utcai irodájában.

Szombaton nagy összecsapás lesz az újszegedi sportcsarnokban, hiszen a Bajnokok Ligája csoportkörében a legnagyobb ellenfél és listavezető, a Kielce érkezik. A lengyelek hétből hét meccset nyertek a legrangosabb európai kupasorozatban, ezt hangsúlyozta ki Juan Carlos Pastor vezetőedző. - Filozófiánk szerint csak úgy várhatjuk ezt a meccset, hogy nyernünk kell, akár egy, akár több góllal, de a lényeg a siker - fogalmazott tömören a spanyol mester

A csapat másodedzője, Marko Krivokapics szerint a játékosok nagy adag önbizalommal várják a hétvégét, emellett megköszönte a szegedi drukkerek támogatását. - Nagyon jól esett amikor Kijevbe is sokan utaztak el, hogy buzdítsanak minket. Szombaton megpróbáljuk meghálálni ezt a szeretetet.

A sérüléséből visszatérő Ilyés Ferenc is nyilatkozott: - Sokat javult a lábam, ma elkezdtem a futóedzéseket, bízom benne, hogy lépésről lépésre javulok, szombaton pedig szeretnék pályára lépni. Remek védekezésre és gyors lerohanásokra lesz szükségünk a Kielce ellen.

- Fejben már mindenki a szombati meccsre hangol, de a holnapi, Balmazújváros elleni bajnokit sem szabad félvállról vennünk. Ott is koncentrálnunk kell, hiszen ez a BL-re való felkészülés kulcsa. Kedden is és szombaton is meg kell akadályoznunk, hogy gyors gólokat kapjunk - véli Ancsin Gábor.

A spanyol légiósok is felszólaltak, Roberto Garcia Parrondo például elmondta, hogy alig várja a szombati meccset. - A nagy várakozás oka, hogy szerintem remekül felkészültünk ellenfelünkből, így nagy meccsre van kilátás.

Ahogy azt már korábban olvashatták, Niko Mindegía magyarul tanul, így magyarul is nyilatkozott. - Nincs annyi időm a magyar tanulásra, amennyit szeretnék, de minden nap gyakorolok. Amikor egyedül vagyok, máris tanulni kezdek. Nincs tanárom, autodidakta módon tanulom a nyelvet - mondta nagy meglepetésre a játékos, aki ezért külön tapsot kapott a megjelent szurkolóktól. - Szuper csapatunk van, ha pedig a legjobbat hozzuk ki magunkból, akkor mi nyerjük a rangadót - mondta Mindegía a szombati meccsről, amelyre az interneten már alig lehet kapni jegyeket.

Közzétéve: 2014.12.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR