Csodás győzelmet arattunk a Dunkerque otthonában.

Vissza
Csodás győzelmet arattunk a Dunkerque otthonában.

Remek játékkal, nem mindennapi izgalmak közepette bravúros, 25-24-es győzelmet aratott a francia bajnok otthonában a MOL-Pick Szeged együttese, a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Pastor-fiúk hatalmas lépést tettek a továbbjutást felé.

Dunkerque HB Grand Littoral (francia)-MOL-Pick Szeged 24-25 (12-15)
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, D csoport, 6. forduló. Dunkerque, 2500 néző. Vezette: Gubica, Milosevic (horvátok). 

Dunkerque: Gerard - Touati 1, Paczkowski 2, Lamon 1, Mokrani 4, Nagy 6, Butto 1. Csere: Groacaut, Emonet 4/3, Soudry 3, Causse 2, Pejovics.  Edző: Patrick Cazal.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Parrondo 2, Vranjes 2, Blazevic 1, Källman 3, Bombac 4/2. Csere: Wyszomirski (kapus), Zubai 3, Balogh 3/1, Mindegía 3, Prodanovics 1, Ancsin 3, Vadkerti,Edző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 10, ill. 10 perc. 
Hétméteres: 7/3, ill. 5/3. 
 
Végig nagyot harcolt a csapat, a közel 50 fős magyar szurkolótábor legnagyobb örömére végig kézben tartotta a meccset a MOL-Pick Szeged. Ilyés Ferenc sérülés nem tudott játszani, így a kispadról figyelte az eseményeket.
Sierra remekelt a kapuban - Wyszomirski két hetest is megfogott -, a védelem nagyon stabil volt, és támadásban mindenki sokat tett a győzelemért. Igazi csapatmunka volt ez a győzelem, amellyel megerősítettük a második helyünket a D csoportban, és hatalmas lépést tettünk a továbbjutás felé. 
 
Patrick Cazal: - A szegedi együttes megérdemelte a győzelmet, jobb volt nálunk. Sajnálom, hogy csak a hajrában játszottunk úgy, ahogyan az egész meccsen kellett volna.
 
Juan Carlos Pastor: - Fontos győzelmet arattunk, méghozzá úgy, hogy végig kézben tartottuk a meccs irányítását. Minden játékosom dicséretet érdemel. 
 
- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR