Djordje Ignjatovics: ez egy remek közösség

Vissza
Djordje Ignjatovics: ez egy remek közösség

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál dolgozik Djordje Ignjatovics, aki csapatunk fizioterapeutája. A szerb szakember remek döntésnek tartja, hogy Magyarországra szerződött, remekül érzi magát a csapatnál.

– Szabacsról, Szerbiából származom. Fizioterapeutaként dolgoztam már a MOL-Pick Szeged előtt is, a Metaloplastika csapatánál, illetve a szerb válogatottnál, ahol most is tevékenykedem, ott voltam a két Eb-selejtezőn. Hazámban tanítottam is egy orvosi középiskolában. Azért választottam a szegedi klubot, mert rendkívüli nagy hagyományokkal rendelkezik, Európa egyik legpatinásabb klubja. Nagy kihívást jelent számomra a szegedi munka, hiszen nagyon jó játékosokkal, edzőkkel és menedzsmenttel dolgozhatok együtt. Örülök, hogy mindenki gyorsan elfogadott a klubnál. A város gyönyörű, az emberek nagyon barátságosak. Még nem vettem részt Bajnokok Ligája-mérkőzésen ezelőtt, de az atmoszféra csodálatos, a mérkőzések nagyon izgalmasak, hiszen a legjobb csapatokkal mérkőzhetünk, és ez számomra hatalmas élmény – nyilatkozta Djordje Ignjatovics.

- Süli Róbert

Közzétéve: 2014.11.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR