Válogatott MOL-Pick-gólok

Vissza
Válogatott MOL-Pick-gólok

A magyar válogatott négy MOL-Pick Szeged játékos lépett pályára, és Ilyés, Zubai, Balogh és Ancsin is döntő szerepet vállalt a portugálok ellen 31-30-ra megnyert Eb-selejtezőből.

A MOL-Pick Szeged az előző idényben, az EHF-kupában már megtapasztalhatta, hogy a portugál kézilabdát komolyan kell venni. A nemzetközi kupasorozatban előbb a Benfica, majd a Sporting ellen csatáztunk, és a két lisszaboni gárda megnehezítette a dolgunkat.

Szerda este a miskolci Eb-selejtezőn 31-30-ra nyert a magyar együttes, így győzelemmel kezdte a szereplését az 5. csoportban. Hiába vezettünk magabiztosan, a hajrához érve a luzitánoknál volt az előny. Szerencsére a hajárban jól játszottunk, a védekezésünk határozott volt, így Zubai Szabi utolsó percben kiharcolt büntetőjének köszönhetően, amit Császár értékesített, 31-30-ra nyertünk. A meccsen Balogh Zsolt 4 gólt szerzett, míg Ancsin Gabi és Ilyés Feci 3-3-szor talált a kapuba. A magyarok vasárnap Kijevben, Ukrajna ellen csatáznak.

A 2. csoportban a bosnyákok 25-25-ös döntetlent értek el a Fehéroroszok ellen, Vladimir Vranjes egy gólt ért el. A 3. csoportban a szlovénok otthon nyertek a Szlovákok ellen, Dean Bombac egy találattal vette ki részét a 31-25-ös sikerből. A szerbek a 4. csoportban, 7 ezer (!) néző előtt 25-21-re verték Montenegrót. Rajko Prodanovics nem dobott gólt.

A svédek - Jonas Källman is a keretben, 6-os mezben szerepel - csütörtökön otthon a litvánokat fogadják.

Közzétéve: 2014.10.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR