Köszönjük Tatabánya!

Vissza
Köszönjük Tatabánya!

Így illik: itt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a honlapján is megköszönni minden tatabányai szurkolónak, ahogyan az EHF-kupagyőztes csapatunkat fogadta. Sportszerű tett volt, számunkra az év egyik legszebb idegenbeli pillanata.

Csapatunk Facebook oldalán már vasárnap "posztoltuk", hogy köszönjük a tatabányai szurkolóknak azt a fogadtatást, amit a bajnoki meccs előtt kaptunk. A sportszerűség, az ellenfelek tisztelete sokszor eltűnik a mai világban a csarnokokból. Szombat este ebből visszakaptunk, a régi idők játéka jött elő, amikor az ellenfél nem ellenség volt, hanem egy játszótárs, akit jó lenne legyőzni, vagy döntetlent játszani, de őt, mint ellenfelet tiszteljük.


Éppen ezért volt hihetetlen sportszerű az NB I legpatinásabb csapatának a szurkolótábora, a Bányász közönsége, amikor rázendített a "Kupagyőztes!" Kupagyőztes!" rigmusra.

Mi is, a MOL-Pick szurkolói is csak tátott szájjal hallgattuk, hogy ilyen is van? Van, még szerencse! Éppen ez viszi e(E)lőre a magyar férfi kézilabdát, ez a  nemes cselekedet, amit példának kell állítani. Mert a sportszerűség mindig fontos, minden meccsen!

Még egyszer: KÖSZÖNJÜK TATABÁNYA!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.10.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR