Válogatott hét

Vissza
Válogatott hét

A héten nem játszik meccset csapatunk, a MOL-Pick Szeged. Válogatott hét van, Európa-bajnoki selejtezőket rendeznek szerte. A MOL-Pickből Zubai, Ilyés, Balogh, Ancsin, Källman, Vranjes, Bombac, Prodanovics és Wyszomirski kapott meghívót.

Foghíjas a keretünk. Ez sem véletlen, hiszen csapatunkból többen is válogatott meghívót kaptak, és a ten Eb-selejtezőt játszanak. A magyarok szerdán itthon (Miskolc) a portugálok, majd vasárnap Kijevben - itt játszunk majd novemberben a Motor ellen BL-meccset - az ukránok ellen csatáznak.

Talant Dujshebaev, az új szövetségi kapitány első meccseire készül. Ilyés Ferenc, a MOL-Pick Szeged játékosa lesz nemzeti együttesünk csapatkapitánya, Feci viseli majd a karszalagot. 

Vladimir Vranjes a bosnyák csapattal előbb idegenben a fehéroroszok, majd otthon a dánok ellen csatázik.

A szlovénok Dean Bombaccal a keretben előbb a szlovákokkal otthon, majd Litvániában - az Andorka, Hucker páros vezeti a meccset - mérkőznek. A svédek is ebben a csoportban szerepelnek, Jonas Källmanék otthon kezdenek a litvánokkal, majd Szlovákiába utaznak.

A 4. csoportban a szerbek (Rajko Prodanovics) Belgrádban Montenegró ellen kezdenek, majd Izrael ellen idegenben mérkőznek.

Niko Mindegía is meghívást kapott a spanyol csapatba, azonban irányítónk sérülés miatt nem utazott el.

A MOL-Pick Szeged kerete az U23-as csapattal kiegészülve készül. Legközelebb november 5-én (szerda) 18 órakor a Csurgói KK-t fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.10.27.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/05
Meccsre fel! Jön az év utolsó BL-találkozója

Szerdán 18.45-kor a PICK Arénában, a Bajnokok Ligájában a lengyel Industria Kielce együttese lesz az ellenfelünk. Az év utolsó BL-fellépése következik.

2023
12/05
Csodás rajzok érkeztek, eredményt hirdettünk

Eredményt hirdettünk a Legkedvesebb #kékek játékosom rajzpályázaton. Pénteken a PICK Arénában megtekinthető lesz az összes pályamű.

AZ ÖSSZES HÍR