Eddig remekel a Pick Szeged ifjúsági csapata

Vissza
Eddig remekel a Pick Szeged ifjúsági csapata

Eddig remekül szerepel az NB I-es ifjúsági bajnokságban a Pick Szeged együttese. Szabó Levente csapata nyolc meccset játszott, ebből hetet megnyert, míg egyszer döntetlent ért el. A bajnokságban egyedüli veretlen együttes a miénk.

Győzelem a Balatonfüred, és a Veszprém ellen, és mindkettő idegenben! Többek között ezeket az eredményeket érte el eddig a Pick Szeged NB I-es ifjúsági csapata. Szabó Levente fiai eddig nyolcszor léptek pályára, és hétszer nyertek, egyetlen döntetlenjük van, így a bajnokságban veretlenek.

Nézzük az eddig eredményeket. Pick Szeged-NEKA II. 37-24, NEKA-Pick Szeged 29-29, Pick Szeged-Cegléd 44-20, Balatonfüred-Pick Szeged 28-30, Komló-Pick Szeged 29-34, Pick Szeged-Mezőkövesd 30-26, MKB Veszprém-Pick Szeged 21-31 (!), Pick Szeged-Balmazújváros 28-21.
Mivel jóval kevesebb meccset játszottunk eddig, így jelenleg a 4. helyen állunk.

- A keretet a felnőtt NB I/B-ben is szereplő játékosok alkotják, mellettük még fiatalabb kézilabdások csatlakoznak a csapathoz. Eddig kiválóan szerepelünk, és ha a NEKA ellen nem hiányoznak többen betegség miatt, akkor nem elképzelhetetlen, hogy azt a meccset is megnyerjük. Dolgozunk tovább, hiszen a legfontosabb, hogy minél többet fejlődjenek a srácok - nyilatkozta Szabó Levente edző.

A keretet: Almási, Árpási, Benák, Bernáth, Csernai, Dani, Dibáczi, Ducza, Fekete D., Godó, Haszilló, Helik, Manojlovity, Maróti, Mezei, Pásztor, Petrás, Stefán, Szabó M., Szabó P., Szél, Szélpál, Tóbiás, Urbán és Varga alkotta eddig.

A csapat legeredményesebb játékosa Mezei Richárd Bendegúz 65 góllal, Haszilló 56-szor volt eredményes, míg az ifi EB-ezüstérmes Urbán Egon 22 gólt szerzett.

A Pick Szeged ificsapata legközelebb november 7-én 18 órakor a Csonkában a PLER együttesét fogadja.

Közzétéve: 2014.10.24.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/19
A 221. fellépésünk következik a négyszeres BL-győztes ellen

Szerda 18.45-kor a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában, az ötödik fordulóban a német THW Kiel otthonában lépünk pályára. A meccset a Sport1 élőben közvetíti.

2021
10/18
Komoly rangadó vár ránk a THW Kiel otthonában

Szerdán 18.45-kor a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában, az 5. fordulóban a német THW Kiel otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR