Szombaton Tatabányán szerepel a MOL-Pick Szeged

Vissza
Szombaton Tatabányán szerepel a MOL-Pick Szeged

Szombaton 20 órakor a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az NB I 10. fordulójában a Tatabánya otthonában lép pályára. Mindenképpen kemény csatára van kilátás, hiszen a hazaiak mestere az a Vladan Matics, akivel 2007-ben bajnok lett a Pick. A meccsről

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata eddig nyolc meccset játszott az NB I-ben, és nyolc meccset meg is nyert. A szombat esti (20 óra) ellenfél a Grundfos Tatabánya hat bajnokin öt sikert, és egy vereséget könyvelhetett el. A Bányász 26-23-ra kikapott a Balatonfüred otthonában.

Az biztos, hogy a szegedieknél a két spanyol légiós, Niko Mindegía és Antonio García Robledo sérülés miatt nem tud játszani. Juan Carlos Pastor már megtalálta Dean Bombac helyettesét, ha pihentetni kell a remek formában játszó szlovén játékost, akkor megvan a helyettese. Egyelőre maradjon titok, hogy ki az, aki kőkeményen gyakorolt ezen a poszton.

Fontos információ, hogy a meccsről egyedül a delmagyar.hu jelentkezik szöveges online tudósítással.

Kőkemény csata lesz, hiszen a hazaiak mestere az Vladan Matics, aki kedvenc volt játékosként, majd edzőként is Szegeden. A keretben több volt Pick-játékos található: Katzirz Dávid, Törő Szabolcs és Bartók Donát. A Tatabányában Harsányi Gergely sérülés miatt nem léphet pályára. 

A bajnokit a Kékes testvérek vezetik.

Közzétéve: 2014.10.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR