Tréning, majd két kapuzás

Vissza
Tréning, majd két kapuzás

Szerdán egy, csütörtökön két tréning következik a MOL-Pick Szegd számára. Szombaton 20 órakor (!) a férfi kézilabda NB I-ben Tatabányán szerepelünk. A meccsről élőben médiapartnerünk, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol majd be.

Készülünk, a Schaffhausen elleni BL-meccs után ismét következik a magyar NB I alapszakasza, szombaton 20 órakor a Tatabánya vendégei leszünk. Vasárnap és hétfőn pihenőt kapott a csapat, a játékosokra ráfért a pihenő, hiszen erőltetett volt a menet.
A szombati meccsen Antonio García Robledo és Niko Mindegia nem játszhat, mindketten lábsérüléssel bajlódnak.


- Ahogy földre estem egy szabálytalanság után, akkor rám zuhant egy svájci játékos. Ekkor roppant a térden. Felálltam, de az első mozdulatnál éreztem, hogy ez nem jó, így cserét kértem. Ha minden jól alakul, akkor 3 hét múlva kezdhetek edzeni. A vállamnak már nincs baja, az teljesen rendbe jött - nyilatkozta Niko Mindegía, aki természetesen ott van az edzéseken, külön tréningezik.


A kerethez csatlakoztak az U23-as csapat tagjai közül többen, így Árpási, Molnár, és a már megszokott páros, Velky és Fekete is az első kerettel gyakorolt.


Szerdán a taktikai elemek gyakorlása után 3x15 perces két kapuzás következett, amelybe bekapcsolódott a teljes MOL-Pick Szeged II. is. Pörgős kis meccs volt, több taktikai variációt is gyakoroltatott Juan Carlos Pastor vezetőedző.


A szombati bajnokinkról a delmagyar.hu élő szöveges online tudósítással jelentkezik, a MOL-Pick Szeged Facebbok oldala - már több mint 57 ezres a tábor - fotókkal, részeredményekkel számol majd be.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.10.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR