BL után magyar bajnoki

Vissza
BL után magyar bajnoki

Sikerrel (34–24) vettük a negyedik fordulót a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, a MOL-Pick Szeged hatodik pontját szerezte a Kadetten Schaffhausen ellen. A héten szombaton, elég furcsa időpontban, 20 órakor Tatabányán szerepelünk az NB I-ben.

A lengyel Kielce továbbra is veretlen a VELUX EHF Bajnokok Ligája D csoportjában, négy forduló után nyolc ponttal vezeti a tabellát. A Schaffhausen ellen aratott 34–24-es győzelemmel, immár 6 ponttal a MOL-Pick Szeged a második. 

Magabiztos győzelmet arattunk a svájci bajnok ellen. Ez volt a Bl-ben a 47. győzelmünk, és immár 112 meccsen 3034 gólt szereztünk. A Bajnokok Ligája góllistáján két játékosunk is előkelő helyen áll, Dean Bombac 32 góllal a második, Balogh Zsolt 29 találattal a harmadik. Az élen a veszprémi Ilics áll.

Dean Bombac bekerült a hét csapatába, illetve a top öt gól közé is beválogatták az egyik, talpról eleresztett löketét, amely a felső sarokban kötött ki.

A héten egy meccsünk lesz, szombaton 20 órakor Tatabányán vendégszerepelünk az NB I-ben. Ellenfelünk továbbjutott az EHF-kupában, volt edzőnk, Vladan Matics csapata nem mindennapi csatában – mindkét meccset idegenben játszották – 50–49-es összesítéssel jutott tovább a luxemburgi Esch ellen.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.10.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR