Itthon vagyunk! Szerencsésen megérkeztünk!

Vissza
Itthon vagyunk! Szerencsésen megérkeztünk!

A MOL-Pick Szeged férfi kéziladdacsapata hétfőn 14 óra után néhány perccel megérkezett Dániából, Aalborgból. Minden rendben volt az utazással. Szerdán 19 órakor hazai pályán az NB I-ben a Gyöngyöst fogadjuk. A meccsre 100 forint lesz a belépő. A csapat gy

Dániához képest nyár fogadta a csapatot Szegeden. Az újszegedi sportcsarnoknál Cattani köszöntötte az Aalborgban győztes (28-25) együttest, majd a Szeged VTV forgatott a MOL-Pick Szegeddel.

Mindenképpen jó hír, hogy a VELUX EHF Bajnokok Ligája 3. fordulójának legjobb jobbátlövője, Balogh Zsolt lett, aki vezeti a góllistát. Zsolti bekerült a forduló Álomcsapatába is.

Szerdán 19 órakor itthon játszunk, ellenfelünk a Gyöngyös lesz. Jótékonysági találkozó, a részletek itt:

Az október 15-i (kezdés: 19 óra) MOL-Pick Szeged–B. Braun Gyöngyös elleni hazai bajnokira 100 forint lesz a belépő. A játékosok is saját gyűjtést szerveznek, a MOL-Pick Szeged további 100 ezer forinttal járul hozzá a Vári család megsegítéséhez.
A mérkőzésen kihelyeznek egy gyűjtőládát, ide várják majd a drukkerektől az adományokat.

A jegymester.hu-n már lehet 100 forintos belépőt vásárolni (a kezelési költség 200 forintba kerül), míg szerdán 16 órától tudnak majd a szurkolók belépőt vásárolni az újszegedi sportcsarnokban. Kedden is lesz árusítás: 16 óra és 19 óra között a sportcsarnok jegypénztárában!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.10.13.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

2019
03/23
Ellenfélmustra: Plockban kezdjük a BL-nyolcaddöntőt

A lengyel Orlen Wisla Plock otthonában holnap 16 órakor kezdjük meg a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párharcát.

AZ ÖSSZES HÍR