Szurkolói klub a Vitrinben

Vissza
Szurkolói klub a Vitrinben

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 16.50-kor Dániában, Aalborgban lép pályára a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. A szegedi drukkerek a sérült spanyol világbajnok, Antonio García Robledo társaságában a Dóm téren található Vitrin kávézóban szurk

A MOL-Pick Szeged immár második alkalommal játszik a BL-ben Aalborgban. Mivel Dánia elég távol van Szegedtől, így most szervezet szurkolói út nem valósulhatott meg. Az is biztos, hogy nem maradnak magyar szurkolók nélkül a MOL-Pick-játékosai, hiszen Dániában sok honfitársunk dolgozik, így a klub is tud arról, hogy népes kis szurkolói csapat lesz ott a lelátón.

Szegeden ismét közösen tudnak a kézilabda fanatikusai szurkolni. A Dóm téren található Vitrin kávézóban lesz szurkolói klub. A meccset a Tisza-parti együttes világbajnok spanyol játékosával, Antinoi García Robledóval nézhetik meg. A Vitrin is készül: minden második korsó sör után a harmadikra vendégei lesznek a szurkolók. A szervezők bíznak abban, hogy népes drukkercsapat jön össze, és sikerül Szegeden is kiszurkolni a MOL-Pick aalborgi győzelmét!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.10.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR