Hatból hat: a kötelező teljesítve

Vissza
Hatból hat: a kötelező teljesítve

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hat meccset játszott eddig a férfi kézilabda NB I-ben, és mind a hatot megnyerte. A kötelező leckét eddig teljesítette Juan Carlos Pastor csapata.


Hat meccs, hat győzelem. Erre mondhatja minden MOL-Pick Szeged szurkoló, hogy „Még szép!”

Csapatunk vezeti a férfi kézilabda NB I-et, 12 pontot gyűjtött, 229 gólt dobott, ez meccsenként 38,1-es átlagnak felel meg. Az ellenfelek 137-szer vették be a kapunkat, ez 22,8-as átlagot jelent találkozónként.

A legnagyobb különbségű győzelmet az újonc Komló otthonában arattuk, 40–15-re nyertünk. A legtöbb gólt a szintén újonc Balmazújvárosnak dobtuk, szám szerint 47-et.

29 hetest kaptunk, ebből 24-et értékesítettünk.

A játékvezetők 25-ször küldtek ki MOL-Pick játékost két percre, és 14 sárgát adtak nekünk.

Meglepetésre Ancsin Gábor a „legdurvább” játékosunk, válogatott jobbátlövőnk 8-szor részesült kisbüntetésben.

Balogh Zsolt eddig az idény leggólerősebb szegedi kézilabdása, 33 gólt szerzett 6 meccs alatt. Őt Dean Bombac és Rajko Prodanovics követi 26–26 találattal.
A MOL-Pick Szeged az NB I-ben legközelebb október 8-án (szerda) 18 órakor Orosházán lép pályára, itthon október 15-én (szerda) 19 (!) órakor tévés (Duna élőben) meccsen fogadja a Gyöngyöst.

Csapatunk pénteken reggel 6 órakor útra kel, és Lengyelországba utazik. Szombaton 14 órakor – élőben Digi Sport, online szöveges: delmagyar.hu) – a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a KS Vive Tauron Kielce otthonában lép pályára. A magyar együttest közel 60 szegedi drukker kíséri majd el. A csapat Facebook-oldala fotókkal, intejúkkal jelentkezik majd a helyszínről, honlapunkon pedig több játékossal is interjút olvashatnak majd.

Közzétéve: 2014.10.01.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR