Zubai Szabolcs: mindig a következőre kell koncentrálni

Vissza
Zubai Szabolcs: mindig a következőre kell koncentrálni

Szombaton 18 órakor a Balmazújváros ellen hazai pályán játszik a MOL-Pick Szeged együttese. A jövő héten két meccs vár ránk, előbb Balatonfüreden (szerda), majd vasárnap a BL-ben itthon. Zubai Szabolccsal beszélgettünk.

– Közeledik az első Bajnokok Ligája meccs, a jövő héten vasárnap az ukrán Zaporozsje ellen kezd a MOL-Pick Szeged. Félszemmel már erre a meccsre is figyeltek?

– Mindig a következő feladatra koncentrálunk, így egyelőre az előttünk álló meccset, a szombati Balmazújváros elleni találkozót tekintjük a legfontosabbnak. Persze, eszünkbe jut, hogy hamarosan kezdünk a BL-ben, de még nem ezt figyeljük.

– Ott tart a csapat, ahol tartania kell?

– Van, ami jól megy, van, ami nem. Éppen azért edzünk sokat, hogy mindent tökéletesen csináljunk. Az még természetes, hogy nem minden működik minden tökéletesen, de azon vagyunk, hogy amit az edzőnk kér, jól hajtsuk végre.

– Eddig könnyű meccseket játszott a MOL-Pick Szeged a bajnokságban. Nem kellett igazán felpörögni, ez nem baj?

– Persze, hogy jobb lenne nagyobb ritmusú meccseket játszani, hiszen amikor megnyertük az EHF-kupát, akkor Berlin előtt éppen a Veszprém ellen játszottunk, így megfelelő ritmusba kerültünk. Jövő héten szerdán a Balatonfüred elleni találkozó éppen megfelelő lesz arra, hogy felpörögjünk az ukránok elleni VELUX EHF Bajnokok Ligája-rajtra.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.09.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR