Zubai Szabolcs: Csak Előre!

Vissza
Zubai Szabolcs: Csak Előre!

Zubai Szabolcs lett a Kanizsa-kupa legjobb beállósa, bekerült a torna álomcsapatába. A MOL-Pick Szeged legnagyobb harcosa sérüléssel bajlódott, mégis a mezőny egyik legjobbja volt a döntőben (31–30 nekünk), a macedón Vardar ellen. A válogatott játékossal

– Hogy van a kezed, a sérülésed?

– Nincs teljesen még rendben, a tréningek előtt járok kezelésekre Thékesné Cinikéhez. Sokat javult, de még nem tökéletes. Vasárnapra, a Veszprém elleni Szuperkupa-döntőre azonban jó leszek.

– Három nap, három kemény meccs! Sikerült kipihenni a fárasztó tornát?

– Mivel a Nexe ellen megsérültem, így én csak másfél mecset játszottam. Előtte hasfalhúzódással bejlódtam, így négy és fél napig nem edzettem. Ez jobban megviselt, az első két meccsen néztem is, hogy mi van, csak kóvályogtam a pályán. Nem gondoltam volna 30 évesen, hogy ennyire megvisel ennyi kihagyás. Szerencsére a döntőben már frissnek éreztem magam, így nem volt semmi gond.

– Legyőzni egy alaposan megerősödött Vardar Szkopjét jó dolog!

– Azért az még szebb lett volna, ha Lackovic is játszik, de így is szép siker, amit elértünk. Mindenképpen biztató, amit az első félidő nagy részében bemutattunk. Abból is lehet erőt meríteni, hogy a meccs hajrájában 7-8 emberrel mekkorát küzdöttünk, harcoltunk, pariban voltunk a macedónokkal és a végén sikerült nyernünk. Erre lehet építeni!

– Mit vársz a vasárnapi veszprémi Szuperkupa-döntőtől (kezdés: 17.15, élő: Duna tévé, delmagyar.hu, csapat Facebook)?

– Csak Előre! Nem?

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.08.27.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/29
Irány Celje! Kezdődik a második kör (Útinapló)

Szerda 18.45-kor a Machinesseker Bajnokok Ligájában a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk a két napos túráról.

2022
11/28
Pénteken Zozo és Miki gyűjt adományt a Tappancsnak

Péntek 17 órakor a Napfény Parkban található TESCO-ban gyűjt adományt a Tappancsnak Szita Zoltán és Rosta Miklós.

AZ ÖSSZES HÍR