Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Vissza
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

Fekete Gellért és Gazsó Péter számára is emlékezetes marad a 2023-2024-es bajnoki szezon. Mindkét akadémistánk szerepet kapott az NB I-ben, és mindketten megszerezték első góljukat. A beállós Fekete végül tíz találtig jutott, míg az irányító-átlövő Gazsó három góllal zárta az idényt. A két utánpótlás-válogatott játékos meghatározó szerepet töltött be az NB I/B-ben vitézkedő a U21-es akadémiai együttesben, amely a hetedik helyet szerezte meg a bajnokságban.

A töretlen fejlődésük érdekében a következő idényre klubunk kölcsönadja mindkét kézilabdást, méghozzá két NB I-es csapatnak. Fekete Gellért a Csurgói KK-ban, míg Gazsó Péter a HSA NEKA együttesében szerepel majd. Jó példa Szilágyi Benjámin, aki egy évet játszott a boglári együttesben, majd visszakerült hozzánk, hiszen rengeteget fejlődött. 

Klubunk célja az, hogy minél több játékidőt kapjon a két játékos, fejlődjön, hiszen egykori játékosunk, és edzőnk, Vladan Matics és Sótonyi László kezei alatt erre minden lehetőségük meglesz.  


 

Közzétéve: 2024.06.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/10
Július 29-én kezdjük a felkészülést

Csapatunk július 29-én Szegeden kezdi meg a felkészülést a 2024–2025-ös idényre.

2024
07/09
Legyél te a Bika!

Augusztusban Bika Castingot tartunk. Legyél te az új szezon #kékek Bikája!

AZ ÖSSZES HÍR