Augusztus végén Szuperkupát játszunk

Vissza
Augusztus végén Szuperkupát játszunk

A Magyar Kézilabda Szövetség hagyományteremtő szándékkal életre hívta a kézilabda Szuperkupát, amelynek keretében egy napon, egy helyszínen kerül sor a női és férfi NB I első két-két helyezettjének díjmérkőzéseire.

Az első Szuperkupa augusztus 31-én kerül megrendezésre a Veszprém Arénában, majd évenként a többi résztvevő klub és az MKSZ rendezésében zajlik le a kézilabdás csúcsrendezvény. Jövőre várhatóan Győr lesz a házigazda, majd 2016-ban a Pick Szeged, 2017-ben a Ferencváros, 2018-ban pedig az MKSZ semleges helyszínen, várhatóan Budapesten – persze csap akkor, ha az említett csapatok a bajnokságban az első két hely egyikén végeznek. Ha a szegedi csarnokavató aktuális lesz, elképzelhető, hogy a szegedi rendezés 2017-re csúszik. 

A 2014-es Szuperkupán augusztus végén a nők versengésében Győri Audi ETO-FTC Rail Cargo Hungaria találkozót játszanak, majd ezt követően a férfiak trófeájáért az MKB-MVM Veszprém a Pick Szegeddel mérkőzik meg. A klubok és az MKSZ megállapodtak arról is, hogy a Szuperkupát 2014-2018 között biztosan megrendezik.

A Szuperkupára hamarosan megindul a jegyárusítás az MKB-MVM Veszprém KC szervezésében. Amint a mérkőzések kezdési időpontjai is véglegessé válnak, a Magyar Kézilabda Szövetség és a részt vevő klubok tájékoztatják a nyilvánosságot a Szuperkupa pontos menetrendjéről és a jegyvásárlási lehetőségekről.

Az előzetes tervek szerint a női meccset 15 órától, a férfit 17.15-től játsszák majd. A szegedi előzetes jegyigénylés után tudnak majd belépőket vásárolni, az igényeket a klub Deák Ferenc utca 28–30. szám alatti irodájában jelezhetik.

Közzétéve: 2014.08.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR