Készíts fotót az EHF-kupával!

Vissza
Készíts fotót az EHF-kupával!

Szombaton Szegeden, a Széchenyi téren tartja médiapartnerünk, a Délmagyarország napilap az ajándéksorsolását. A rendezvényen lehetőség nyílik drukkereinknek fotót készíteni az EHF-kupával.

1 millió forint a tét a Délmagyarország sorsolásán szombaton a Széchenyi téren, a Suncity Karneválon, a szurkolói vb-klubban. Lajtos Szandra olimpikon rövidpályás gyorskorcsolyás, Nagy Péter olimpikon súlyemelő, a Pick Szeged nagy szurkolója, az olimpiai bronzérmes Biacsi Ilona, a negyedik Biacsi Bernadett, az utánpótlás-válogatott labdarúgó Zsótér Donát lesz, aki segít a sorsolásban.

A Pick Szeged drukkerei 12 órától tudnak fotót készíteni az EHF-kupával. A díszes serleget a Délmagyarország faházánál találhatják. Mivel a kupa komoly súllyal rendelkezik, így a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ne vegyékkézbe, hanem mellé, mögé állva készítsék el az emlékezetes képet. Este 18 óráig lesz lehetőség a fotó elkészítésére.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.06.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR