Bombac Szegeden járt

Vissza
Bombac Szegeden járt

Dean Bombac, a Pick Szeged szlovén válogatott irányítója szerdán és csütörtökön Szegeden járt. Feleségével és Emma lányával érkezett a városba. Orvosi vizsgálaton vett részt, kiválasztotta az otthonát, ahol a családjával él majd.

Dean Bombac ismerkedett a várossal, családjával érkezett, a Dóm Hotelben szálltak meg. Sétáltak a Kárász utcán, kiválasztották a lakást, ahol laknak majd. Szerda kora este dr. Szabó István, a Pick Szeged csapatorvosa megvizsgálta a szlovén válogatott játékost. Bombacék csütörtök kora délután visszatértek Koperbe.

– Tetszik minden Szegeden, izgalommal várom a bemutatkozást. Luka Zvizej és Vladimir Oszmajics sokat mesélt a városról, a csapatról, a szurkolókról. Luka véléményét ki is kértem, mielőtt Szegedre igazoltam. Juan Carlos Pastor vezetőedző hívott, én pedig fejlődni szeretnék, a Pick Szegedben pedig ezt megtehetem, jó csapatba igazoltam. Tudom, hogy milyen nagyszerű közönséggel rendelkezik a Pick, azt, hogy milyen csodás a hangulat a sportcsarnokban. Nagyon bízom benne, hogy a Bajnokok Ligájában indulhatunk, a bajnokságban pedig borsot tudunk törni a Veszprém orra alá, és ebben sok minden benne lehet. A szegedi drukkereknek a következőt üzenem: legyenek olyan lelkesek, mint eddig, mert mindenki arról mesélt nekem, hogy milyen nagyszerű szurkolótábora van a Pick Szegednek. Ők sokat segíthetnek nekünk, mert a következő szezonban szeretnénk őket jó eredményekkel megörvendeztetni.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.06.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR