Izgalmas meccsen nyertek a #kiskékek

Vissza
Izgalmas meccsen nyertek a #kiskékek

Győzelemmel kezdte az évet az OTP Bank - PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-ben. A #kiskékek izgalmas meccsen 24–23-ra nyertek a DEAC ellen.

OTP Bank - PICK Szeged U21–DEAC 24–23 (14–11)
NB I/B, 16. forduló, Szeged, PICK Aréna, Ludányi Márton sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann.
OTP Bank - PICK Szeged U21: Lakatos – Szabó Á., Tóth M. 4, Varga M. 9, Gazsó, Radvánszki, Szepesi 2. Csere: Krivokapic (kapus), Fekete G. 1, Szűcs B. 1, Molnár R. 1, Koszorus 1, Rea 3, Tisza 2. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

Az év első bajnokiját játszotta az OTP Bank - PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-ben. A #kiskékek hazai pályán fogadták a Debreceni EAC együttesét. Fontos találkozó várt ránk, hiszen egy közvetlen rivális ellen csatáztunk.

A vendégek kezdtek jobban, az első húsz percben ők vezettek, mi mindig mentünk az eredmény után. Ebben az időszakban több labdát is eladtunk, hibáztunk. Fekete Gellért egész pályás gólja – emberhátrányban volt a DEAC, ezért volt üres a kapujuk – viszont hatalmas lökést adott nekünk. Ekkor vezettünk először, 9–8 állt az eredményjelzőn. A hajrá is a miénk volt, Varga Mihály vezérletével sikerült növelni az előnyünket, így a félidőben 14–11 volt a javunkra.

A második játékrészt jól kezdtük. Megmaradt a lendület, jöttek a gólok, kiválóan védekeztünk, ennek köszönhetően pedig sikerült még rátenni egy lapáttal a vezetésre. A 44. percben Rea Barnabás talpról eleresztett bombája után már 21–15 volt nekünk. Ekkor senki sem gondolta a lelátón, hogy izgalmas lesz a meccs. A DEAC nem adta fel, a kapusuk, Boros Tamás kiválóan védett, így fokozatosan dolgozták le a hátrányukat, mi pedig támadásban bizonytalanodtunk el. Az utolsó percben egy gól volt az előnyünk, azonban nem éltünk a lehetőséggel, eladtuk a labdát, az egyenlítésért támadhatott a DEAC. Az utolsó másodpercekben Bíró Ádám került ziccerbe, azonban Luka Krivokapic lábbal hatalmasat védett, így sikerült megszerezni a győzelmet, 24–23-ra nyertünk, és fontos két pontot szereztünk.

Csapatunk legközelebb február 11-én (szombat) 18 órakor a Szigetszentmiklós otthonában lép pályára.

 

Közzétéve: 2023.02.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR