Szombaton Szegeden játszik edzőmeccset az U21-es csapat

Vissza
Szombaton Szegeden játszik edzőmeccset az U21-es csapat

Február 5-án (vasárnap) 16 órakor hazai pályán folytatja a küzdelmet az OTP Bank PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Most szombaton Szegeden a Kecskeméttel játszanak edzőmeccset a #kiskékek.

Nincs megállás, zajlik a felkészülés az OTP Bank PICK Szeged U21-es csapatánál. Kárpáti Krisztián vezetőedző és a szakmai stáb kőkemény munkát írt elő a keretnek. Ez sem véletlen, hiszen február 5-én (vasárnap) folytatódik az NB I/B-s bajnokság. Fontos, hazai meccsel indul 2023, hiszen a Debreceni EAC lesz majd az ellenfél. Mi a kilencedik helyen állunk, 13 pontunk van. A DEAC éppen mögöttünk helyezkedik el, nekik 12 pontjuk van.

Az edzések mellett szombaton a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban, 16 órakor a szintén NB I/B-s Kecskemét otthonában vívunk majd edzőmeccset, ezzel is hangolva a jövő vasárnapi bajnoki rajtra.

Közzétéve: 2023.01.26.

TOVÁBBI HÍREK

2023
03/22
Nagy hátrányba kerültünk a BL-párharc első meccsén

Hazai pályán tizenhárom góllal, 23–36-ra kaptunk ki a Veszprém ellen a Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik.

2023
03/21
#kékek podcast a BL-rangadó jegyében Zozóval és Mikivel

Itt a #kékek podcast legújabb adása. A szerdai BL-rangadó jegyében Szita Zoltánnal és Rosta Miklóssal beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR