Nyári hírek (2. rész)

Vissza
Nyári hírek (2. rész)

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata nyári szabadságát tölti. Drukkereink az uborkaszezonban sem maradnak hírek nélkül. A második rész következik.

Június 2-án Szegeden találkoznak a kelet-magyarországi sportújságírók. Miskolcról, Egerből, Debrecenből, Salgótarjánból, Szolnokról érkeznek a Délmagyarország sportrovata által szervezett eseményre a tollforgatók. A hétfő délutáni nyitóprogramban a Pick Szeged mesterével, Juan Carlos Pastorral és segítőjével, Marko Krivokapiccsal beszélgetnek majd az újságírók. 

Pastor edző és Marko Krivokapics dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke társaságában Kölnben nézte meg a Bajnokok Ligája négyes döntőjét.

A hét ismét a válogatottról szól. Vasárnap 14.30-kor Veszprémben a szlovénok ellen játszunk vb-selejtezőt. A visszavágó június 18-án (18 óra) tartják Velenjében. A magyar válogatottba hét szegedi (Mikler, Tatai, Balogh, Ancsin, Zubai, Ilyés, Vadkerti) kapott meghívást, míg a szlovénoknál kerettag új szerzeményünk, Dean Bombac.

A Délmagyarország napilap hétfőn hosszabb interjút készített Zubai Szabolccsal. Részlet az interjúból:

– Két hete, hogy megcsókolhatta az EHF-kupát. Mire gondolt először, amikor a kezébe vehette a díszes serleget?
– Arra, hogy ezért mennyit dolgoztam, küzdöttem, és hogy ez már nagyon kijárt nekem. Ezüst- és bronzéremből van egy zsákkal otthon, ez az első nagy sikerem felnőtt kézilabdásként. Hihetetlen eksztázisban voltam, és még most is az jut eszembe, hogy jó ég, ezt megnyertük.
– Visszanézte már a meccset?
– Rengeteg fotót mentettem le. Sokszor nézegetem ezeket, nem tagadom, mert jó megélni ezt a győzelmet. Jó a lelkemnek, boldog leszek tőle. Ott állni Berlinben, a dobogó tetején valami varázslatos érzés volt.

Vasárnap Tatai Péter a Vásár és Piac Kft. vendége volt, válogatott kapusunk a Mars téri családi napon vett részt. Tatus a családjával érkezett, a gyerekei rendőrmotorra pattantak, a Pick játékosával pedig egy hosszabb beszélgetést hallhattak a résztvevők.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.06.02.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR