#kékek vb-blog Svédországból

Vissza
#kékek vb-blog Svédországból

Január 11-én megkezdődött a svéd–lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság. Klubunk magyar válogatott játékosai bloggal jelentkeznek a helyszínről. Csütörtökön Szita Zoltán adott helyzetjelentést.

"Nem sikerült a bravúr, vereséget szenvedtünk szerda este a svédektől. A hajrában átrohantak rajtunk, teljesen szétestünk, nem volt esélyünk még arra sem, hogy szoros eredményt érjünk el. Nagyon elrontottuk megint, pedig ott voltunk a közelükben. Megint olyan hibákat vétettünk, mint amelyeket a portugálok ellen tettünk. Labdákat ajándékoztunk el, így könnyű gólokat tudott szerezni az ellenfelünk. Koncentráció! Ez hiányzott és fogyott el. Megfejthetetlen, hogy miért? Sokat beszélünk erről, és ezen változtatni is kell, mert az élettől még kaptunk egy esélyt arra, hogy sikerüljön a második helyet megszereznünk. Pénteken a brazilok ellen nyerni kell! Kötelező! Meg kell szakadni a pályán, úgy kimenni, hogy egy pillanatnyi esélyt se adjunk az ellenfélnek. Nincs mese, küzdenünk, harcolnunk kell, fel kell szántanunk a pályát, mindent kiadni magunkból. A hibákból tanulni kell, most csak előre, a középdöntő hátralévő két meccsére kell figyelnünk, mert szeretnénk minél tovább játszani a világbajnokságon."

 

Közzétéve: 2023.01.19.

TOVÁBBI HÍREK

2023
02/08
Meccsre fel! Itt Aalborg (Útinapló)

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában, Dániában, az Aalborg Handbold otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk.

2023
02/08
Harmati Botit viszi Bodó Ricsi a suliba

Szerdán sorsoltunk. Sok-sok levél érkezett a Suliba visz Bodó Richárd játékunkra. Harmati Botond lesz az a szerencsés, akit február 14-én elvisz Ricsi.

AZ ÖSSZES HÍR