Legendánk, Tenke Endre is velünk lesz a Celje ellen

Vissza
Legendánk, Tenke Endre is velünk lesz a Celje ellen

Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a PICK Arénában a szlovén RK Celje Pivovarna Lasko együttesét fogadjuk. Velünk szurkol majd a lelátón legendánk, Tenke Endre is.

Ez a hét más lesz. Három hét szünet után visszatér a Bajnokok Ligája – a női Európa-bajnokság miatt volt szünet –, szerda 18.45-kor a szlovén RK Celje Pivovarna Lasko ellen lépünk pályára a PICK Arénában. A vasárnap a pihenésről szólt, hétfőn azonban már munkába állt a keret.

Egy BL-találkozó mindig más. Ez a sportág csúcsa. A PICK Aréna 16.45-kor nyitja meg a kapuit, ismét lesz felvezető műsor sok-sok játékkal és a megszokott vendégekkel.

Eljön hozzánk Tenke Endre, csapatunk egykori játékosa. A volt válogatott szélső a PICK Aréna avatón felkerült a Legendák Falára, a közönség egykori nagy kedvence volt. Most vele is beszélgetünk majd, így a felvezetésben interjút hallhat vele a publikum.

Közzétéve: 2022.11.21.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/08
Vasárnap V. Mézi-kupa a Ludányi sportcsarnokban

Vasárnap 9 órától ötödik alkalommal rendezzük meg a Mézi-kupát. A meghívott négy csapat a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban csatázik egymással.

2022
12/08
Szombaton plüssdobás a Csurgó elleni meccs előtt

Szombat 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A meccs előtt ismét lesz plüssdobás.

AZ ÖSSZES HÍR