Mezei Richárd távozik

Vissza
Mezei Richárd távozik

Mezei Richárd a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója ma délután az alábbi nyílt levelet tette közzé:

 
Kedves Pick-család!
 
2007-ben, amikor a megnyert bajnoki döntő után a fejem fölé emeltem a trófeát, az euforikus pillanatban fogalmazódott meg bennem a döntés: pályafutásomat a csúcson kell abbahagyni.
A klubtól a következő években sem szakadtam el és 2011-ben azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy vezérigazgatóként teljes jogkörrel és szakmai szabadsággal irányíthatom a Pick Kézilabda Zrt-t.
Büszke vagyok arra, hogy három év alatt a sokak által lesajnált, megtépázott állapotban lévő klubot sikerült kemény és szisztematikus munkával Európa elitjébe vezetni. 
Aki ismer, tudja, játékosként és vezetőként is mindig a maximumra törekedtem, sokszor a családomat, a magánéletemet is a sport alá rendeltem.
Az élet most választás elé állított. Születendő gyermekem és egy közeli hozzátartozóm súlyos betegsége miatt arra az elhatározásra jutottam, hogy távozom a vezérigazgatói pozícióból. Kereshettem volna köztes megoldásokat, de számomra ez a klub ennél sokat többet jelent. Ez a feladat teljes embert kíván.
A Pick Szeged iránt érzett szerelem természetesen soha nem múlik el, lehetőségeimhez mérten a jövőben is a csapat mellett állok.
Köszönöm szponzoraink támogatását, szurkolóink kitartását és szemtől szemben megfogalmazott, építő jellegű észrevételeit. Különköszönetemet fejezem ki a klub tulajdonosának, és igazgatósági tagjainak, akik végig hittek bennem, támogattak elképzeléseimben. Örömmel mondhatom, profizmusukból nagyon sokat tanultam.

Hajrá Pick Szeged! Csak előre!

Mezei Richárd

Közzétéve: 2014.05.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

AZ ÖSSZES HÍR