Mezei Richárd távozik

Vissza
Mezei Richárd távozik

Mezei Richárd a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója ma délután az alábbi nyílt levelet tette közzé:

 
Kedves Pick-család!
 
2007-ben, amikor a megnyert bajnoki döntő után a fejem fölé emeltem a trófeát, az euforikus pillanatban fogalmazódott meg bennem a döntés: pályafutásomat a csúcson kell abbahagyni.
A klubtól a következő években sem szakadtam el és 2011-ben azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy vezérigazgatóként teljes jogkörrel és szakmai szabadsággal irányíthatom a Pick Kézilabda Zrt-t.
Büszke vagyok arra, hogy három év alatt a sokak által lesajnált, megtépázott állapotban lévő klubot sikerült kemény és szisztematikus munkával Európa elitjébe vezetni. 
Aki ismer, tudja, játékosként és vezetőként is mindig a maximumra törekedtem, sokszor a családomat, a magánéletemet is a sport alá rendeltem.
Az élet most választás elé állított. Születendő gyermekem és egy közeli hozzátartozóm súlyos betegsége miatt arra az elhatározásra jutottam, hogy távozom a vezérigazgatói pozícióból. Kereshettem volna köztes megoldásokat, de számomra ez a klub ennél sokat többet jelent. Ez a feladat teljes embert kíván.
A Pick Szeged iránt érzett szerelem természetesen soha nem múlik el, lehetőségeimhez mérten a jövőben is a csapat mellett állok.
Köszönöm szponzoraink támogatását, szurkolóink kitartását és szemtől szemben megfogalmazott, építő jellegű észrevételeit. Különköszönetemet fejezem ki a klub tulajdonosának, és igazgatósági tagjainak, akik végig hittek bennem, támogattak elképzeléseimben. Örömmel mondhatom, profizmusukból nagyon sokat tanultam.

Hajrá Pick Szeged! Csak előre!

Mezei Richárd

Közzétéve: 2014.05.25.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/10
Taps kísérte az öltözőbe a csapatot

Remek hangulatban, népes szurkolótábor előtt játszottuk le első edzőmeccsünket. A Balatonfüred ellen 37-26-ra nyertünk.

2022
08/09
A Balatonfüredet fogadjuk szerdán

Szerdán 17 órakor az első edzőmeccsünket vívjuk a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Balatonfüred együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR