Amit mindenki nagyon vár: edzőmeccsek itthon

Vissza
Amit mindenki nagyon vár: edzőmeccsek itthon

Szerdán és pénteken 17 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban edzőmeccset játszunk. Előbb a Balatonfüred, majd a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttesét fogadjuk.

„Hurrá! Edzőmeccsek!” Leginkább a szurkolóink kezdik így a héten a mondatot, ha beszélgetésbe elegyednek egymással, de biztosak vagyunk abban, hogy a játékosaink is hasonlóan tesznek, hiszen ők is nagyon várják már, hogy végre játszhassanak, meccsen léphessenek pályára.

Erre már nem kell sokat várni. Szerdán 17 órakor a Balatonfüred, pénteken 17 órakor a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttese érkezik Szegedre. Mindkét találkozót itthon vívjuk, és mindkettőt a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban. A meccseket a #HandballFamily ingyen nézheti meg, azonban regisztrációs jegy szükséges hozzá. Ezzel kapcsolatos információt ITT olvashatnak.

A PICK Aréna Ludányi Márton Akadémiai Sportcsarnokának kapui szerdán és pénteken is 16 órakor nyílnak. A mérkőzést követően klubunk az SZKT-val közösen sűríti a járatokat a PICK Aréna környékén - melyek a 19-es troli vonalán mennek végig a város felé. 

Pénteken este érkezett vissza a csapat Kranjska Goráról. Délelőtt még egy komoly futóprogram szerepelt a műsoron, ezután indult haza Szegedre a keret. A hétvége szabad volt, hétfőn délelőtt már kondi, délután pedig labdás edzés szerepel a műsoron.

Szerencsére mindenki rendben, egyedül Luka Stepancic végez rehabilitációs munkát. A két meccsel beindul a nagyüzem, hiszen a jövő héten Nagyszentmiklósra utazunk, a rá következő héten pedig Németországban tesztelünk.

Visszatérve az első szerdai edzőmeccsre, a Ludányi Márton sportcsarnokban ez premier lesz számunkra, az akadémiánk létesítményében még nem játszottunk meccset. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyobb izgalommal készül új szerzeményünk is, Szita Zoltán, akinek ez lesz az első meccse kék szerelésben.

Meccsre fel! Szerdán végre találkozhatunk, szurkolhatunk, tapsolhatunk együtt! Mi már nagyon várjuk a találkozást!

 

Közzétéve: 2022.08.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR