Irány a magaslati edzőtábor! Kranjska Gora vár bennünket!

Vissza
Irány a magaslati edzőtábor! Kranjska Gora vár bennünket!

Ma útra kelt a csapat Szlovéniába, Kranjska Gorára, ahol jövő péntekig edzőtáborozik, és magaslaton folytatja az alapozást.

Csapatunk egy hét szegedi felkészülés után mától Szlovéniában, Kranjska Gorán folytatja a felkészülést.

Korán a kelt a keret, Reggel hét órakor gördült ki a csapatbusz a PICK Aréna elől. Hosszú út vár a fiúkra, hiszen Szegedtől 700 kilométerre található a turistaparadicsom, amely télen a síparadicsomként üzemel, nyáron pedig sok-sok túrázó kirándulóhelye. 806 méter magasan helyezkedik el Kranjska Gora, amelyről egy 1326-os írásos emlék már említést tesz. Évszázadokon át fontos kereskedelmi pont volt, Tarvisio felé vezetett itt kereskedelmi út. Napjainkban leginkább a nagy síversenyeiről, illetve a közelben lévő planicai síugrósáncáról híres.

Ennyi kis helyismertető kellett, hiszen először edzőtáborozunk itt, előtte Rogla volt a főhadiszállásunk. Ez most premier lesz. Az biztos, hogy a #HandballFamily tagjai most is betekintést nyernek a felkészülésbe, hiszen kedden és szerdán klubunk média stábja is meglátogatja a fiúkat, majd másnap a #kékek forgatnak a felkészülésről.

Szóval hét órakor volt a start, a következő keret kelt útra: Mikler Roland, Mirko Alilovic, Luka Krivokapic, Bogdan Radivojevics, Mario Sostaric, Kent Robin Tönnesen, Imanol Garciandía, Dean Bombac, Miguel Martins, Bánhidi Bence, Matej Gaber, Rosta Miklós, Radvánszki Zsolt, Bodó Richárd, Borut Mackovsek, Szita Zoltán, Ludmán Marcell, Sebastian Frimmel és Alexander Blonz.

Ma este már átmozgató tréning szerepel a programban, vasárnaptól pedig jön a kőkemény terhelés, a jó alap megteremtése. Csapatunk augusztus 5-én tér vissza Szlovéniából.

 

Közzétéve: 2022.07.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR