Hazai edzőmeccsekkel kezdünk

Vissza
Hazai edzőmeccsekkel kezdünk

Csapatunk hétfőn elkezdte az alapozást. Szombaton Szlovéniába utazunk edzőtáborba. Az első edzőmeccsünket augusztus 10-én (szerda) 17 órakor a PICK Aréna Ludányi Márton sportcsarnokában játsszuk a Balatonfüred ellen.

Edzés délelőtt, edzés délután. Ez a heti programunk. Nincs lazsálás, javában zajlik az alapozás, teszi a dolgát mindenki. A héten Szegeden, a PICK Arénában tréningezünk, szombaton kora reggel kelünk útra, Szlovéniába, Kranjska Gorára utazunk, ahol egy hetet töltünk a magaslati edzőtáborban.
Kemény időszak ez, de mindig ilyen, hiszen kell a jó alap, amely az egész idényre elkísér.

És akkor jöjjenek az edzőmeccseink. A szeptemberi magyar bajnoki és Bajnokok Ligája-rajtra hat találkozóval készülünk. Az első kettőt itthon vívjuk. Mindkettő találkozó helyszíne a PICK Arénában található Ludányi Márton sportcsarnok lesz. Ez a PICK Kézilabda Akadémia otthona, az NB I/B-ben szereplő PICK Szeged U21 rendszeresen itt lépett pályára. Nekünk ez lesz a premier.

Augusztus 10-én (szerda) 17 órakor a Balatonfüred, augusztus 12-én (péntek) 17 órakor a Gyöngyös lesz majd az ellenfelünk. Szurkolóink ingyen nézhetik majd meg a két találkozót.

Augusztus 19-én és 20-án a romániai Nagyszentmiklós vendégei leszünk. Az első nap a Constanta, míg a másodikon a Nagybánya lesz az ellenfelünk. Magyar idő szerint 18 órakor (ez Romániában 19 óra) kezdődőnek ezek a találkozók.

A főpróbát Németországban tartjuk. Augusztus 27-én a TVB Stuttgart, míg másnap a Bergisher HC ellen lépünk pályára. Ez a hat meccs lesz a felvezetése a 2022–2023-as szezonnak. Már nem kell sokat várni a #HandballFamily-nek, közeledik az első edzőmeccs időpontja, amikor újból találkozhatunk.

Közzétéve: 2022.07.28.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/10
Taps kísérte az öltözőbe a csapatot

Remek hangulatban, népes szurkolótábor előtt játszottuk le első edzőmeccsünket. A Balatonfüred ellen 37-26-ra nyertünk.

2022
08/09
A Balatonfüredet fogadjuk szerdán

Szerdán 17 órakor az első edzőmeccsünket vívjuk a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Balatonfüred együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR