Július 25-én kezdjük a felkészülést

Vissza
Július 25-én kezdjük a felkészülést

Csapatunk a nyári szabadságát tölti. A keret július 25-én kezdi a felkészülést.

Csapatunk játékosai egyelőre pihennek, bár már aktív a szabadságuk, hiszen mindenkinek minden nap mozognia kell. Ezt az erőnléti edző, Slobodan Acimov írta elő. Ez sem véletlen, hiszen bő két hét múlva, július 25-én elkezdjük a felkészülést.

Az első két nap orvosi vizsgálatból, tesztekből áll, szerdától kezdünk el alapozni. Ez sohasem leányálom, mindig nagyon kemény. Július 29-én buszra száll a keret, és egészen a szlovéniai Kranjska Goráig utazik. Most egy hetet leszünk a magaslati edzőtáborban, ez is új helyszínünk a felkészülésben – még a PICK Arénában sem alapoztunk a nyáron. Augusztus 5-én érkezünk vissza, majd hétfőtől ismét a PICK Arénában folytatjuk a felkészülést.

Augusztus 10. Ekkor vívjuk az első edzőmeccset, itthon, Szegeden fogadjuk a Balatonfüred együttesét, majd 12-én a Gyöngyös érkezik hozzánk.

Augusztus 19-én és 20-án a romániai Nagyszentmiklóson lépünk pályára, előbb a Constanta ellen szerepelünk, majd másnap a Nagybánya lesz az ellenfelünk.

Az utolsó felkészülési találkozókat Németországban játsszuk augusztus 27-én a TVB Stuttgart ellen, majd 28-án a Bergischer HC ellen.

Ez lesz a nyári programunk, majd a kiírás szerint szeptemberben előbb a magyar bajnokságban, majd a Bajnokok Ligájában is éles meccseket játszunk.

 

Közzétéve: 2022.07.08.

TOVÁBBI HÍREK

2022
09/24
A második félidőben ritmust váltottunk

Negyedik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában. A szoros első félidő után 37-26-ra nyertünk a Dabas otthonában.

2022
09/23
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR