B csoportba kerültünk a Bajnokok Ligájában

Vissza
B csoportba kerültünk a Bajnokok Ligájában

Bécsben elkészítették az EHF Bajnokok Ligája 2022-2023-as szezonjának csoportbeosztását. A B jelű csoportba kerültünk.

Az első kalapból vártuk az EHF Bajnokok Ligájának a sorsolását Bécsben. Immár hivatalos, hogy a 2022-2023-as szezonban a B jelű csoportban szerepelünk.

Ellenfeleink lesznek: Barça (spanyol), RK Celje Pivovarna Lasko (szlovén), Lomza Vive Kielce (lengyel), THW Kiel (német), HBC Nantes (francia), Elverum Handball (norvég), Aalborg Håndbold (dán).

Az A csoport beosztása: Paris Saint-Germain (francia), Magdeburg (német), GOG (dán), Porto (portugál), Dinamo Bucuresti (román), Telekom Veszprém (magyar), Wisla Plock (lengyel), PPD Zagreb (horvát).

Juan Carlos Pastor vezetőedző: Nagyon erős a B csoport, szerintem jóval erősebb, mint az A csoport. Három olyan csapat is nálunk szerepel, amely az idei Bajnokok Ligája négyes döntőjének a résztvevője volt. A Barça, a Kielce és a THW Kiel is az ellenfelünk lesz, és még ott van a bombaerős Aalborg is. Most egy dologra kell koncentrálnunk, hogy jól felkészüljünk az idénykezdésre, egészségesek legyünk. Ha ez rendben lesz, akkor bárkit képesek vagyunk legyőzni. Egy kezdés mindig fontos, így az első találkozó, amelyet a francia HBC Nantes ellen idegenben vívunk kiemelten fontos lesz, erre kell majd összpontosítanunk. Egy biztos, hogy a szurkolóink remek meccseket, remek csapatokat láthatnak majd. A mi táborunk minden találkozón segít bennünket, így most is nagy szükség lesz arra a hangulatra, amit ők tudnak teremteni.

Mario Sostaric: Idén igazán izgalmas csoportba kerültünk, remek csapatok közé. A célunk nem változik most sem, mindig lépésről lépésre, meccsről meccsre jobbak legyünk, megnyerjünk minden meccset, mert erre képesek vagyunk. Úgy gondolom, hogy a Bajnokok Ligája szezonja csodálatos lesz minden szurkoló, a klub és a játékosok számára.

Hétfőtől minden ellenfelüónket részletesen bemutatunk.

 

Közzétéve: 2022.07.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR