Itt a vakáció!

Vissza
Itt a vakáció!

Hétfőn közös családi partival búcsúztunk a 2021-2022-es idénytől, elköszöntünk a távozó Nik Henigmantól. Nyári szabadságra tért az ötszörös magyar bajnokcsapat.

„Ez itt egy ötös!” – így pacsizott mindenki hétfőn az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban, ahol családi partival búcsúztunk a 2021-2022-es szezontól. Gyerekhangtól volt hangos az összejövetel, hiszen az ötszörös magyar bajnokcsapat tagjainak a legtöbbje a családtagjaival érkeztek az eseményre. A játék játszotta a főszerepet. A gyerekeknek legalábbis, a játékosaink leginkább beszélgettek, felidézték a bajnoki döntőt.

Interjúkban sem volt hiány, a #kékek, az M4 Sport, a Szeged TV is sok-sok játékosunkat faggatta a bajnoki aranyról, az ötödik sikerünkről.

Fülöp Attila, a PICK Kézilabda Zrt. igazgatóság tagja, Kiss Bence cégvezető és Bánhidi Bence szólt a csapathoz, a stábhoz, a klub munkatársaihoz. Ezután elköszöntünk a négy év után távozó Nik Henigmantól, aki kétszeres magyar bajnok és egyszeres Magyar Kupa-győztes volt velünk. Összesen 121 meccsen húzta magára a kék szerelést, és ezeken 125 gólt szerzett, a jubileumi találatot éppen a Veszprém ellen lejátszott utolsó bajnoki döntőben érte el. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület is ajándékkal kedveskedett Niknek, aki megköszönte a szegedi éveket, örökre a szívébe zárta a #HandballFamily-t.

Ezután jött egy meglepetés, Bánhidi Bence egy egyedi mezt nyújtott át Rosta Miklósnak. Miki egy 59:58-as feliratú szerelést kapott. Ez a szám a mindent eldöntő bajnoki finálé góljának az időpontját jelezte. Nik és Miki is nagy tapsot kapott, majd a közös ebéd után elköszönt egymástól a csapat, elkezdődött a vakáció, mindenki pihenőre tért.

A felkészülést július 25-én kezdjük.

A Rosta Miklóssal készült interjú itt látható:

 

Közzétéve: 2022.06.14.

TOVÁBBI HÍREK

2022
06/28
Jön a #kékek TOP 10

Összeállítottuk klubtévénk tíz emlékezetes pillanatát a 2021-2022-es szezonból. Jön a #kékek TOP 10!

2022
06/27
Teljes az EHF Bajnokok Ligája mezőnye

Hétfőn nyilvánosságra hozta az Európa Kézilabda Szövetség (EHF) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os mezőnyét.

AZ ÖSSZES HÍR