Együtt edzettünk a Crvena zvezdával

Vissza
Együtt edzettünk a Crvena zvezdával

Csütörtök kora este együtt edzettünk, majd edzőmeccset is játszottuk a szerb Crvena zvezdával.

Még három meccsünk van hátra az idényből. Egy az alapszakaszból – május 27-én Dabason lépünk pályára –, és kettő a magyar bajnoki döntőből.

Az edzések monotonságát csütörtök kora este megtörtük, nálunk vendégeskedett a szerb első osztályban szereplő Crvena zvezda. Az sem volt véletlen, hogy a belgrádi piros-fehérek jöttek el hozzánk, hiszen a patinás csapat mestere az Ratko Djurkovic, aki 2007-ben bajnok, 2006-ban és 2008-ban Magyar Kupa-győztes volt velünk. A szurkolók által csak „Szigorúnak” becézett egykori játékosunk idény közben vette át a zvezda irányítását, és tartotta bent a fiatal együttest. Két éves szerződést kötött a klubbal, amelynek a sportigazgatója szintén egy volt PICK Szeged-játékos, Nenad Perunicsics.

A közös edzés mellett edzőmeccs is szerepelt a programban, így a játék is főszerepet kapott. Potyogtak a gólok rendesen, a meccs krónikájához tartozik, hogy a PICK Akadémia játékosa, Radvánszki Zsolt ismét szerepet kapott, és megszerezte első gólját. Végül fölényesen nyertünk, mozogtunk, játszottunk, készülünk tovább a hátralévő feladatokra.

 

Közzétéve: 2022.05.20.

TOVÁBBI HÍREK

2022
06/28
Jön a #kékek TOP 10

Összeállítottuk klubtévénk tíz emlékezetes pillanatát a 2021-2022-es szezonból. Jön a #kékek TOP 10!

2022
06/27
Teljes az EHF Bajnokok Ligája mezőnye

Hétfőn nyilvánosságra hozta az Európa Kézilabda Szövetség (EHF) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os mezőnyét.

AZ ÖSSZES HÍR