Együtt edzettünk a Crvena zvezdával

Vissza
Együtt edzettünk a Crvena zvezdával

Csütörtök kora este együtt edzettünk, majd edzőmeccset is játszottuk a szerb Crvena zvezdával.

Még három meccsünk van hátra az idényből. Egy az alapszakaszból – május 27-én Dabason lépünk pályára –, és kettő a magyar bajnoki döntőből.

Az edzések monotonságát csütörtök kora este megtörtük, nálunk vendégeskedett a szerb első osztályban szereplő Crvena zvezda. Az sem volt véletlen, hogy a belgrádi piros-fehérek jöttek el hozzánk, hiszen a patinás csapat mestere az Ratko Djurkovic, aki 2007-ben bajnok, 2006-ban és 2008-ban Magyar Kupa-győztes volt velünk. A szurkolók által csak „Szigorúnak” becézett egykori játékosunk idény közben vette át a zvezda irányítását, és tartotta bent a fiatal együttest. Két éves szerződést kötött a klubbal, amelynek a sportigazgatója szintén egy volt PICK Szeged-játékos, Nenad Perunicsics.

A közös edzés mellett edzőmeccs is szerepelt a programban, így a játék is főszerepet kapott. Potyogtak a gólok rendesen, a meccs krónikájához tartozik, hogy a PICK Akadémia játékosa, Radvánszki Zsolt ismét szerepet kapott, és megszerezte első gólját. Végül fölényesen nyertünk, mozogtunk, játszottunk, készülünk tovább a hátralévő feladatokra.

 

Közzétéve: 2022.05.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR