Ismerd meg az edzőinket - utánpótlás riport sorozat

Vissza
Ismerd meg az edzőinket - utánpótlás riport sorozat

A PICK Szeged Kézilabda Akadémia és a PICK Szeged utánpótlás új sorozatot indított, „Ismerd meg az edzőinket” címmel Facebook-oldalán.

A különböző utánpótlás bajnokságokban is megkezdődött a hajrá. A PICK Szeged Kézilabda Akadémia és a PICK Szeged utánpótlás együttesei fontos találkozókon lépnek pályára. A #kiskékek keményen odateszik magukat, küzdenek, hajtanak.

A meccsek mellett az edzések is fontosak. A képzés, a nevelés, az, hogy minél több ügyes kézilabdás kerüljön ki. Klubunk utánpótlás Facebook-oldalán új sorozat indult. „Ismerd meg az edzőinket” címmel. Az első részben az Akadémia U16-os csapatának mestere, Jámbor Viktor mutatkozik be. A fiatal szakemberrel a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnok lelátóján beszélgettek.

Sok mindenről szó esett, így a kezdetektől, a szegedi munkáról, a hitvallásról, a #HandballFamily-ről, a gyerekekről.

Jámbor Viktor csapata a héten már pályára lépett, és az I. osztályú U16-os bajnokságban 34-21-re nyert a Győr ellen. A #kiskékek jelenleg a hetedik helyen állnak a bajnokságban, de a keretben több olyan játékos is szerepel, aki jóval fiatalabb, így mindenképpen dicséretes az idei teljesítményük.

Az interjú  itt tekinthető meg:

Közzétéve: 2022.05.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR