A 38. Csurgói KK-PICK Szeged NB I-es meccs következik

Vissza
A 38. Csurgói KK-PICK Szeged NB I-es meccs következik

Kedden 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 38. párharca az NB I-ben.

A héten két feladat is vár ránk. Mindkettő idegenben. Előbb kedden 17 órakor a Csurgói KK otthonában lépünk pályára, majd pénteken 17.30-kor a Balatonfüred vendégei leszünk. Összesen három meccsünk van már csak hátra a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszából, így a bajnoki hajrá kezdődött meg. Az már eldőlt, hogy a Mi és a Veszprém vívja majd az oda-visszavágós bajnoki döntőt.

Vasárnap pihent a keret, hétfő délelőtt már edzésen vesz részt a csapat, délután pedig útra kel, az éjszakát Nagyatádon tölti, majd kedden következik a Csurgói KK elleni idegenbeli összecsapás. Eddig 37-szer találkoztunk velük az NB I-ben. A mérlegünk: 34 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

Az ősszel 33-21-re nyertünk ellenük, az utolsó idegenbeli találkozónkon, 2020-ban 32-28-ra diadalmaskodtunk. Mi jelenleg a tabellán a második helyen állunk, a CSKK a kilencedik. A Somogy megyei együttes nyolc győzelmet, egy döntetlent és tizenkét vereséget könyvelhetett el a bajnokságban.

A hazaiak keretében szerepel Tatai Péter, aki 2014-ben megnyerte velünk az EHF-kupát. Egykori kapusunkkal kapcsolatos hír, hogy a következő szezonban Tatán folytatja a pályafutását.

A keddi meccsről fotókkal, videókkal jelentkezünk, így érdemes lesz követni a közösségi felületeinket.

 

Közzétéve: 2022.05.02.

TOVÁBBI HÍREK

2022
05/25
Teljesítjük Kovács Máté egyik álmát

Meghívjuk a Veszprém elleni hazai meccsünkre a makói Kovács Mátét és gyermekét, akinek egyik nagy álma, hogy élőben szurkolhasson nekünk.

2022
05/24
Keresd a játékosainkat és nyerj páros belépőt a döntőre!

Játékra hívunk, #HandballFamily! Hallgassátok a Rádió88-at, keressétek játékosaink kartonfiguráit városszerte partnereinknél, hiszen egy jó fotó most páros belépőt érhet a bajnoki döntőre!

AZ ÖSSZES HÍR