#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Rosta Miklós, 4. rész)

Vissza
#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Rosta Miklós, 4. rész)

Négy játékosunk is tagja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak. Jön a #kékek Eb-blog. A negyedik részben Rosta Miklós ad helyzetjelentést.

Hatalmas kő esett le a szívünkről, hihetetlen, mi szabadult ki és el belőlünk a lefújás után. Jó volt megélni ezt, ez a győzelem úgy kellett, mint a falat kenyér. Bíztunk magunkban, tudtuk, hogy egy kőkemény meccs vár ránk, mert a portugál kézilabda évről évre egyre erősebb. De nyertünk, ez pedig most a legfontosabb. De ma már hétfő van, ezt itt le kell zárni, csakis a keddi izlandiak elleni találkozóra szabad koncentrálnunk. Brutális tempó lesz, hatalmas futóverseny, de állunk elébe. Nekünk nyernünk kell, ebben hiszünk, ezért dolgozunk. Elképesztően kiegyenlített a csoportunk, négy nagyon erős csapat alkotja. A hollandok ismét bizonyították, hogy feltörekvő, jó válogatott, hiszen Izland ellen is közel álltak a bravúrhoz. Még nagyon fiatal vagyok, de amit vasárnap este átélhettem a budapesti meccsen, azt talán örökre elraktároztam magamban. Csodás volt megélni. Köszönjük! Hálásak vagyunk ezért szeretetért, mert 20 ezer magyar bízott bennünk, és bizony ez is kellett a győzelemhez. Kedden pedig megint együtt küzdünk! Várom már a kezdést, a meccset.

 

Közzétéve: 2022.01.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR