#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Bánhidi Bence, 3. rész)

Vissza
#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Bánhidi Bence, 3. rész)

Négy játékosunk is tagja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak. Jön a #kékek Eb-blog. A harmadik részben Bánhidi Bence ad helyzetjelentést.

– Már csak egyet kell aludni. Kisgyerekként is mindig számoltam vissza a napokat, ha vártam valamit. Most is hasonló a helyzet, érzem magamon a várakozást, az izgalmat. Szeretem ezt az érzést. Kezdem a legfontosabbal: harcra kész vagyok, minden rendben, ott leszek a hollandok elleni nyitómeccsen. Már decemberben nem volt tökéletes a hátam, rengeteg meccset játszottunk, így kicsit ez megviselt. A kezeléseknek hála napról napra jobban vagyok, és az adrenalin sok mindenre gyógyír, így nem lesz semmi gond. A hétvégén voltam Szegeden, együtt lehettem a kedvesemmel, kicsit kondiztam is, jó volt megtörni az edzőtábor monotonitását. Amikor kisgyerek voltam, mindig csodálattal néztem azokat a híres sportolókat, akiket láthattam a tévében, vagy akár egy plakáton. Amikor hétfőn visszatértem a válogatotthoz, Budapesten keresztül vezetett az utam, és rengeteg plakátról köszöntem vissza. Nem tagadom, jó érzés ezt látni, ez is növeli bennem az adrenalint, büszkeség tölt el. Most egyetlen dologra kell koncentrálnunk: az első meccsre, amelyet szeretnénk megnyerni, és egy olyan lendületet venni, amely fontos egy Európa-bajnokságon.

 

Közzétéve: 2022.01.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR