#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Bánhidi Bence, 3. rész)

Vissza
#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Bánhidi Bence, 3. rész)

Négy játékosunk is tagja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak. Jön a #kékek Eb-blog. A harmadik részben Bánhidi Bence ad helyzetjelentést.

– Már csak egyet kell aludni. Kisgyerekként is mindig számoltam vissza a napokat, ha vártam valamit. Most is hasonló a helyzet, érzem magamon a várakozást, az izgalmat. Szeretem ezt az érzést. Kezdem a legfontosabbal: harcra kész vagyok, minden rendben, ott leszek a hollandok elleni nyitómeccsen. Már decemberben nem volt tökéletes a hátam, rengeteg meccset játszottunk, így kicsit ez megviselt. A kezeléseknek hála napról napra jobban vagyok, és az adrenalin sok mindenre gyógyír, így nem lesz semmi gond. A hétvégén voltam Szegeden, együtt lehettem a kedvesemmel, kicsit kondiztam is, jó volt megtörni az edzőtábor monotonitását. Amikor kisgyerek voltam, mindig csodálattal néztem azokat a híres sportolókat, akiket láthattam a tévében, vagy akár egy plakáton. Amikor hétfőn visszatértem a válogatotthoz, Budapesten keresztül vezetett az utam, és rengeteg plakátról köszöntem vissza. Nem tagadom, jó érzés ezt látni, ez is növeli bennem az adrenalint, büszkeség tölt el. Most egyetlen dologra kell koncentrálnunk: az első meccsre, amelyet szeretnénk megnyerni, és egy olyan lendületet venni, amely fontos egy Európa-bajnokságon.

 

Közzétéve: 2022.01.12.

TOVÁBBI HÍREK

2022
10/05
A 9. PICK Szeged-Aalborg Handbold párharc következik

Csütörtök 18.45-kor következik a 236. EHF Bajnokok Ligája-mérkőzésünk. A PICK Arénában a kilencedik PICK Szeged-Aalborg Handbold találkozóra kerül sor.

2022
10/04
Rosta Miklós: gladiátorként kell harcolnunk

Csütörtök 18.45-kor a Machineseeker EHF Bajnokok Ligája 4. fordulójában a dán Aalborg Handbold együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Rosta Miklóssal beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR