Elkezdtük a felkészülést

Vissza
Elkezdtük a felkészülést

Csapatunk Szegeden tartózkodó része elkezdte a felkészülést. Az első héten a fizikai felkészítés játssza a főszerepet.

Nem volt nagy a kör. De ezt tudta mindenki, hiszen csapatunk keretének 11 játékosa a héten kezdődő Európa-bajnokságon szerepel. A kézilabda szerelmesei már vágják vissza a centit, csütörtökön megkezdődik a várva várt esemény. Amely igazán különlegessé teszi az Eb-t, az az, hogy Magyarország Szlovákiával közösen rendezi. A magyarok Budapesten lépnek pályára, de Szeged, a PICK Aréna sem marad meccsek nélkül, hiszen a decemberben átadott létesítményben lép pályára majd a francia, a horvát, a szerb és az ukrán nemzeti együttes.

De robogjunk vissza hozzánk, hiszen Juan Carlos Pastor tartott egy rövid kis köszöntőt, majd ismertette azokkal a játékosokkal a heti programot, akik itt Szegeden készülnek. Az első foglalkozást biztosan senki sem zárta a szívébe, felméréssel, iramfutással indult 2022 első tréningje. Kedden sem vesz majd vissza a tempóból Slobodan Acimov erőnléti edző. A fiúk a konditermet veszik majd célba, jön a második edzés a felkészülésben. A labda, legalábbis a kézilabda egyelőre pihen, bár azért az edzés végén jöhetett a lábtengócsata, amely most, januárban a Bajnokok Ligája-döntővel ér fel, legalábbis a küzdelmet, a harcot látva biztosan. Aki veszít, az napokig kapja „osztást”, így minden meccs vérre megy.

 

Közzétéve: 2022.01.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR