#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Bodó Richárd, 2. rész)

Vissza
#KÉKEK EB-BLOG - ILYEN A NAPUNK (Bodó Richárd, 2. rész)

Négy játékosunk is tagja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak. Jön a #kékek Eb-blog. A második részben Bodó Richárd ad helyzetjelentést.

– Csodás hétvégén vagyok túl. Vasárnap együtt lehettem a családommal, előtte, még szombat este ha nem is sziporkázó játékkal, de nyertünk Bahrein ellen, szóval minden szép és jó volt. Vasárnap hatalmasat szánkóztunk itthon Szegeden, Bence és Panka is élvezte, a kondimra is odafigyeltem, hiszen rengeteget kellett futnom a hóban, húzni a kis műanyag bobokat. Az Európa-bajnokságon még sokat kamatozhat, hogy a pihenőnapomon is karban tartottam magam. Jót játszottunk, sokat nevettünk, bohóckodtunk. Nagyon kell az ilyen, hiszen nekünk nem sok pihenőnk volt, a klubcsapatunkból mindannyian a válogatottal folytattuk azonnal a felkészülést. Milyen volt a szombati meccs? Ezt nagyon sokan megkérdezték már, és nem is lehet más a válaszom: nagyon jól jött, hogy játszhattunk a csütörtöki, hollandok elleni Eb-rajt előtt. Kellemetlen kis ellenfél volt Bahrein, hihetetlen gyorsak voltak, de a végére azért felőröltük őket, kijött, hogy fizikálisan mi erősebbek vagyunk. A második félidőre a védekezésünk is feljavult, elöl sokkal pontosabbak voltunk. Jót tett a lelkemnek, hogy bejöttek a lövések, ez mindenképpen erőt ad. Hétfőtől viszont egyre élesebbnek kell lennünk, itt már fejben is készülnünk kell, mert a nyitómeccs közeledik. Kíváncsian várom, hogy ha húszezer ember egyszerre szurkol majd, az milyen lesz? Biztos, hogy emlékezetes, és plusz energiát ad majd mindenkinek. Sokat beszélünk erről a szobatársammal, Bánhidi Bencével, rendszeresen szóba kerül ez a nem mindennapi esemény. Nekünk kijutott a jóból, hiszen decemberben nyolcezerháromszáz szegedi szurkoló előtt léphettünk pályára, most pedig több tízezer honfitársunk előtt harcolhatunk. Ne izguljon senki, Bence jó lesz, csak pihent a szombati meccsen, kemény fából faragták őt, így ott lesz velünk a hollandok elleni Eb-premieren.

 

Közzétéve: 2022.01.10.

TOVÁBBI HÍREK

2022
01/27
A 12. PICK Szeged-Eger párharc következik

Vasárnap 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában az SBS Eger otthonában szerepelünk. Ez lesz ellenük a 12. párharcunk az NB I-ben.

2022
01/26
Bemutatjuk a legendáinkat: Mezei Richárd (7. rész)

December 9-én avattuk fel a PICK Arénában a Legendák Falát. A hetedik részben Mezei Richárdot mutatjuk be.

AZ ÖSSZES HÍR