Klubunk elnökének, dr. Szűcs Ernő Péternek karácsonyi köszöntője

Vissza
Klubunk elnökének, dr. Szűcs Ernő Péternek karácsonyi köszöntője

Klubunk elnökének, dr. Szűcs Ernő Péternek karácsonyi köszöntője.

Kedves HandballFamily!

Nem is kezdhetem mással, mint a köszönettel, hiszen ebben a nehéz évben is mellettünk álltatok, rengeteg segítség érkezett tőletek. Ezért nagyon hálásak vagyunk. A világ most nemcsak azt arcát mutatja, amely a szépről, a jóról szól, továbbra is korlátozások között éljük a mindennapokat. Nem egyszerű ez senkinek sem, így nekünk a #HandballFamily tagjainak sem. Sokan elvesztették a szeretteiket, a barátaikat, akik hiányoznak majd ezen a meghitt ünnepen, amely a szeretetről, az összetartozásról szól.

Ebben a nehéz helyzetben a PICK Szeged család, azaz mi megmutattuk, hogy mennyire jó közösséget alkotunk, példát próbálunk mutatni arra is, hogy a szeretet és az összetartozás, a közös munka átsegít a legnehezebb pillanatokon is. A sok rossz mellett szerencsére azért rengeteg jó és szép dologra tudunk visszaemlékezni. Maradjon is meg mindez a szívünkben, tegyük el a 2021-es sikereket jó mélyre, amely biztos vagyok benne, hogy erőt ad a következő esztendőkre.

Ismét bajnokok lettünk. Micsoda siker ez mindannyiunknak! Negyedjére lettünk Magyarországon a legjobbak. A sok-sok üres lelátós meccs után végre veletek, a mi fantasztikus szurkolóinkkal élhettük meg ezt a sikert. Csodás volt, így nem feledjük a 100. Bajnokok Ligája-győzelmünket, a 6000. BL-gólunkat, az utánpótlásunkat, az akadémiai együttes, a PICK Szeged U23-as csapatának bravúros ezüstérmét a felnőttek között az NB I/B-ben. Az őszt, az utolsó nemzetközi meccset a legendás újszegedi sportcsarnokban, és a PICK Aréna avatót, a megnyitó ünnepséget, azt, hogy több ezer szegedi énekelte az újonnan hangszerelt és a szurkolóink által felénekelt indulónkat, tapsolt a Legendáinknak, majd szurkolt a fantasztikus győzelmünkért. Ott van és ott is marad szívünkben a premieren elért THW Kiel elleni siker, annak a hangulata, a győzelem, az ünneplés, és a végén a tánc, a feledhetetlen és önfeledt öröm. Néhány nap múlva pedig a büszkeség töltött el bennünket, mert december 16-án a 60. születésnapját ünnepelte klubunk.

Nagy dolog ez, a történelmünk és a jelenünk csodás és sikeres. Azt kívánom, hogy emlékezzetek erre, maradjon ez meg 2021-ről, és maradjunk meg ilyen remek közösségnek, mert ahhoz, hogy továbbra is sikeresek maradjunk, ez elengedhetetlen.

Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mind a magam, mind a Pick Szeged valamennyi tagjának nevében!

Dr. Szűcs Ernő Péter elnök

 

Közzétéve: 2021.12.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR