Tizenhat sztori (5. rész)

Vissza
Tizenhat sztori (5. rész)

December 16-án a 60. születésnapját ünnepli a klubunk. Az emlékezetes meccsek mellett 16 sztorival is jelentkezünk. Itt az ötödik rész.

Teimel Zoltán, csapatunk egykori technikai vezetője nagy mókamester volt. Nála nem mehettél semmikor sem biztosra. Mindig résen kellett lenned, mert elég volt egy pillanatnyi kihagyás, és máris rajtad nevetett mindenki.

A legtöbbször az ebédlőasztalnál futottál bele egy-egy tréfába. Nagyon sokan sózzák meg a levest, és nyúlnak egyből a sótartó felé. Jön a mozdulat, a leves fölött a tartó, majd ami benne van, az a te levesedben landol, mivel meg volt lazítva a tartó teteje. Ez volt az egyik legismertebb Teimel-tréfa, így aki rutinos utazónak számított, az tudta, hogy ha meg is szórja a levesét, akkor annak a tetejét először le kell ellenőrizni, mert különben belekerül az összes só a tányérodba.

Közzétéve: 2021.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR