PICK Aréna-avató lázban Mikler Rolanddal (6. rész)

Vissza
PICK Aréna-avató lázban Mikler Rolanddal (6. rész)

December 9-én hivatalosan megnyitja kapuit a PICK Aréna. Minden nap egy játékossal, a csapathoz közel álló személlyel beszélgetünk. A hatodik részben Mikler Roland következik.

- Van benned drukk a megnyitó előtt? Sok-sok komoly nagy csatát megéltél már!

- Egy sportolónak mindig felemelő érzés megélni egy történelmi pillanatot. A december 9-i PICK Aréna-megnyitó pedig ilyen lesz. Sokat gondolok erre, a meccsnapon biztos, hogy lesz bennem egy kis izgalom, de jön az első védés, és ekkor egyből elmúlik minden drukk. Nagyon várom a kezdést, azt, hogy 8300 szurkoló előtt játszhassunk. Ha röviden össze kellene foglalnom, akkor brutál lesz ennyi ember előtt kézilabdázni. Gyönyörű az új otthonunk, büszkeség lesz hétről hétre ilyen csodás környezetben pályára lépni.

- Sokat beszéltek róla az öltözőben?

- Igen, de ez előre visz minket! Érzem és látom a társaimon, hogy micsoda motivációt jelent a THW Kiel elleni nyitómeccs. Persze, ma még az Eger ellen játszunk, de a lefújást követően csakis a BL-rangadóra, a Hét meccsére koncentrálunk. Őszintén számolom vissza a napokat, régen vártam már ennyire egy meccset.

- Mit vársz a mérkőzéstől?

- Motivációt nekünk nem kell keresnünk. Az biztos, hogy a világ egyik legjobb csapata lesz az ellenfelünk, remek játékosok alkotják a THW Kiel keretét, így komoly csata lesz a pályán. Na, de ott lesz mögöttünk a szegedi szurkolótábor, ez pedig olyan erőt ad majd nekünk, amely sikerre vezethet. Együtt, közösen megszerezzük a győzelmet!

 

Közzétéve: 2021.12.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR