Dupla meccs a héten

Vissza
Dupla meccs a héten

Csütörtökön 20.45-kor (élő: Sport1) a HC Vardar 1961 otthonában lépünk pályára a BL-ben, szombaton 18 órakor (élő: M4 Sport) a Balatonfüred együttesét fogadjuk.

Dupla meccs a héten. Ez a megszokott, ebben a ritmusban játszunk már egészen december 11-ig. Csütörtökön 20.45-kor az észak-macedón fővárosban, a HC Vardar 1961 otthonában lépünk pályára. Kezdődik a második kör a csoportban, túl vagyunk már hét meccsen, amelyeket négy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel zártuk. Jelenleg a csoportunkban 10 ponttal a harmadik helyen állunk. A francia Montpellier az első, míg a német THW Kiel a második, mindkét gárdának 11-11 pontja van.

Az biztos, hogy komoly csatára számíthatunk a kétszeres BL-győztes otthonában, ahol mindig félelmetes a hangulat, a Vardar-tábor komoly nyomást gyakorol mindenkire. Abból erőt meríthetünk, hogy az elmúlt három meccsen legyőztük őket, így igazán jól megy ellenük.

A szombati Gyöngyös elleni győzelem (36-26) után a vasárnap a pihenésről szólt, hétfőn pedig már egy edzés szerepel a programunkban, de a szokásos videóelemzés sem hiányozhat a tréningről. Szerdán kelünk útra, csütörtök este pedig jöhet a 224. Bajnokok Ligája-találkozónk.

És ezzel nem lesz vége a heti feladatoknak. A pénteki hazaérkezést követően szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Balatonfüred csapatát fogadjuk. A bajnokit az M4 Sport élőben adja majd. A meccsre a jegymester.hu oldalon már lehet belépőt vásárolni.

Ami még fontos információ ezzel kapcsolatosan, hogy folytatódik a „Kék-fehér csokigyűjtés” akció, amelyet az MTK labdarúgócsapatával és a Szegedi Kortárs Balettel közösen hirdettünk meg. Már eddig is szépen  megtelt a főbejárattal szemben elhelyezett kosár, így továbbra is várjuk a felájánlásokat, amelyeket a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány kap majd meg.

Közzétéve: 2021.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR