A Gyöngyös ellen folytatjuk

Vissza
A Gyöngyös ellen folytatjuk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatát fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A maszk használata kötelező!

Nincs megállás. És ez így lesz egészen december 11-ig, amíg heti két meccset játszunk. Máris jön az újabb feladat: szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában hazai pályán fogadjuk a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatát. A legújabb kormányrendelet szerint a maszk használata kötelező!

Azonban egy kicsit még kanyarodjunk vissza a csütörtök esti, HC Vardar 1961 elleni BL-összecsapásra.

Szépen és győzelemmel búcsúztunk az újszegedi sportcsarnoktól, ahol az utolsó nemzetközi kupameccsünket vívtuk. Ez volt a 223. meccsünk a legjobbak között, és a 107. sikerünket könyvelhettük el.

A jó öreg spori nemzetközi karrierje ezzel véget ért, a 34-31-re megnyert meccsünk a 71. BL-sikerünk volt az újszegedi katlanban. Ez már történelem, amelyet szépen elraktározunk a kék szívünkbe.

Nagy-nagy köszönet a szurkolóinknak! Nagyon sokan hoztak egy tábla csokit a „Kék-fehér csokigyűjtés” akciónkra. Az MTK labdarúgócsapatával és a Szegedi Kortárs Balettel közös jótékonyságunk továbbra is tart, így a szombati Gyöngyös elleni meccsen is várjuk a felajánlásokat.

Szeged büszkesége, Olasz Anna pedig elhozta a meccsünkre az olimpiai ezüstérmes úszót, Rasovszky Kristófot, hogy megmutassa, milyen hangulata van egy szegedi BL-összecsapásnak. Az biztos, hogy a szurkolóink fantasztikus hangulatot teremtettek, így a klasszis sportoló hatalmas élményekkel távozott tőlünk.

A lelátón ott voltak velünk a Szegedi Röplabda Egyesület és a Szegedi Vízilabda Egylet játékosai. Nemcsak nézték a meccset, hanem keményen szurkoltak, így ők is hozzájárultak a parádés légkörhöz.

És akkor a szombati bajnoki. A pénztár 15 órakor nyit, elővételben a jegymester.hu oldalon lehet belépőt vásárolni.

Ez lesz a 10. meccsünk 2021-2022-es bajnoki szezonban, eddig nyolcszor nyertünk, egyszer pedig, a rangadón, a Telekom Veszprém ellen döntetlent játszottunk. Jelenleg vezetjük a bajnokságot. A Gyöngyös az ötödik helyen áll. Nyolc meccsen 4 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség a mérlege. A keretükben két olyan játékos található, akik egykor nálunk is játszottak: Varsandán Milán és Hegedüs Márk szerepelt a PICK-ben. Rosta Mikinek mindenképpen különleges lehet majd a meccs, hiszen öccse, Bálint – nálunk is szerepelt az utánpótlásban - az ellenfél sorait erősíti, így egy kisebb „testvérháborút” is láthatunk a pályán.

A meccset a Szeged TV felvételről szombaton 21.40-kor adja majd le.

Közzétéve: 2021.11.19.

TOVÁBBI HÍREK

2021
12/05
Tizenhat sztori (5. rész)

December 16-án a 60. születésnapját ünnepli a klubunk. Az emlékezetes meccsek mellett 16 sztorival is jelentkezünk. Itt az ötödik rész.

2021
12/04
Gólzáporos meccsen nyertünk

Magabiztos győzelemmel búcsúztunk az év utolsó meccsén az újszegedi sportcsarnoktól. A K&H férfi kézilabda ligában 44-29-re nyertünk az SBS-Eger ellen.

AZ ÖSSZES HÍR