A Hét meccse következik mindenkire nagy szükségünk lesz

Vissza
A Hét meccse következik  mindenkire nagy szükségünk lesz

A Hét meccsét vívjuk szerdán. Hazai pályán 18.45-kor a dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. Vérbeli rangadó vár ránk.

A Hét meccse (MOTW) következik számunkra. Ez mindig különleges alkalom, hiszen a világ kézilabda-társadalma ezt a találkozót kiemelt figyelemmel követi.

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában, az A csoport 6. fordulójában hazai pályán fogadjuk az előző BL-szezon ezüstérmesét, a dán bajnok Aalborg Handball együttesét. Nem ismeretlen csapat számunkra – kedden délelőtt a Tudtad rovatunkban sok-sok érdekességet mesélünk el majd róluk, illetve a párharcunkról -, hiszen többször találkoztunk már velük az európai elitsorozatban.

Az elmúlt hetet sikeresen zártunk, hiszen a THW Kiel otthonában egy parádés hajrával pontot mentettünk, majd vasárnap a magyar bajnokságban egy remek ritmusú meccsen 38-29-re legyőztük a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesét.

Sok pihenőnk nem lesz, hétfőn kora este már tréning szerepel a programunkban. A szokásos ellenfél feltérképezésével, elemzésével indul ilyenkor a nap. A sajtószobában gyűlik majd össze a keret, Juan Carlos Pastor vezetőedző a tőle megszokott részletes alapossággal elemzi előbb a mi meccseinket, majd az Aalborg találkozóit, ezt hívjuk mi videózásnak.

Készülni pedig kell, mert a dánok kerete remek, kiváló játékosok szerepelnek náluk, elég csak két nevet, Aron Palmarssont vagy éppen Henrik Mölgaardot megemlíteni.

Itthon viszont nincs mese: nyernünk kell, mert minden győzelemre nagy szükségünk van. Az biztos, hogy a szurkolótáborunk most is nagyon sokat segíthet. Eddig is rengeteg támogatást kaptunk a #handballfamily-től, sok-sok helyzetben jött olyan erő a lelátóról, amely pluszenergiát adott nekünk.

Bízunk abban, hogy megtelik a jó öreg csarnok, a spori, amely ismét félelmetes katlanná változik a meccsen, mert tudjuk, a szegedi táborral sikerül győztesen megvívnunk ezt a komoly csatát.

A meccsre elővételben a jegymester.hu oldalon továbbra is lehet belépőt vásárolni. Az újszegedi sportcsarnokban hétfőn, kedden és a szerdán van lehetőség a vásárlásra, a megszokott időpontban, 15 és 18 óra között lesz jegyárusítás.

Közzétéve: 2021.10.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR