Mario Sostaric: hittünk abban, hogy sikerül a pontszerzés

Vissza
Mario Sostaric: hittünk abban, hogy sikerül a pontszerzés

Őrült meccsen 32-32-es döntetlent játszottunk a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, az 5. fordulóban a THW Kiel otthonában. A meccs egyik embere Mario Sostaric volt. Super Marióval beszélgettünk.

- Milyen volt belülről a meccs?

- Iszonyatosan nehéz. Jól kezdtünk, vezettünk, megléptünk öt góllal, de ott egy időre elfogyott az erőnk, a koncentráltságunk. Ezt pedig kihasználta a THW Kiel, átvette a vezetést, és ebből nagyon nehéz volt visszatérni.

- Mire gondoltál, amikor komoly hátrányban voltunk?

- Mindannyian hittünk abban a végsőkig, hogy nem kaphatunk ki, mert valójában az ellenfelünk a mi hibáinkat használta ki. Tudtuk, hogy visszatérünk a helyes útra, és ez sikerült is. Hihetetlen nagy karaktert mutattunk meg, ez a jövő szempontjából nagyon fontos lehet, erre lehet építeni, ez egy komoly erő lehet a későbbiekben.

- Hogyan élted meg a hajrát?

- Ez egy őrült helyzet volt. Héttel vezetett az ellenfelünk, de ebben a vert helyzetben kaptunk erőre, jöttünk lendületbe. Én nagyon élveztem a hajrát, különösen azért, mert labdákat kaptam, a helyzeteimet pedig értékesítettem. Emlékezetes pillanatok voltak, az biztos.

- Önbizalmat adhat ez a döntetlen?

- Mindenki, minden társam tisztában volt azzal, hogy a világ egyik legjobb csapata, a THW Kiel ellen kellett harcolnunk. Igy természetesen hatalmas önbizalmat ad ez a döntetlen a csapatnak. Jó munkát végeztünk, de ez már a múlt, előbb vasárnap egy magyar bajnoki, majd jövő héten a BL-ben egy újabb komoly kihívás vár ránk. Célunk, hogy még jobbak legyünk, mint a szerda esti meccsen, mert csakis így tudjuk megszerezni a győzelmet. Nagyon bízom abban, hogy a sérült játékosaink visszatérhetnek, mert nagy szükségünk van rájuk.

Közzétéve: 2021.10.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR