Kiválasztót tartott a PICK Kézilabda Akadémia

Vissza
Kiválasztót tartott a PICK Kézilabda Akadémia

Kedden kiválasztót tartott a PICK Kézilabda Akadémia. Az ország számos pontjáról érkeztek tehetséges játékosok.

Már közel egy éve nagy népszerűségnek örvendett a PICK Kézilabda Akadémia kiválasztó napja. Nem is volt elég belőle egy, kettőt kellett tartani. Idén is hasonlóan alakul a program, kedden rendezték meg az első napot. Ismét sokan jelentkeztek, így két helyszínen, az újszegedi sportcsarnokban és az Etelka sori tornacsarnokban tartották meg az edzéseket.

Az Akadémia edzői vezették a foglalkozásokat, figyelve azokat a fiatalokat, akiket tehetségesnek tartanak. Nemcsak itthonról – Debrecentől Békéscsabáig -, hanem a Vajdaságból is érkeztek fiatalok. Délelőtt főként egyéni dolgok szerepeltek a programban, így labdaügyesség, lövés, cselezés passzív és aktív védővel szemben. Délután egymás közötti játék színesítette a programot. A gyerekekhez ellátogatott Dean Bombac és Luka Stepancic, a PICK Szeged szlovén és horvát válogatott játékosai, aklkkel természetesen sok-sok fotót készítettek a fiatalok.

A kiválasztás folytatódik, november 8-án következik a második.

Közzétéve: 2021.10.19.

TOVÁBBI HÍREK

2021
12/05
Tizenhat sztori (5. rész)

December 16-án a 60. születésnapját ünnepli a klubunk. Az emlékezetes meccsek mellett 16 sztorival is jelentkezünk. Itt az ötödik rész.

2021
12/04
Gólzáporos meccsen nyertünk

Magabiztos győzelemmel búcsúztunk az év utolsó meccsén az újszegedi sportcsarnoktól. A K&H férfi kézilabda ligában 44-29-re nyertünk az SBS-Eger ellen.

AZ ÖSSZES HÍR