Kabay, a mi patikánk

Vissza
Kabay, a mi patikánk

Közel 20 éve tart klubunk és a Kabay Patika kapcsolata.

Régi és hűséges támogatója klubunknak a Szegeden található Kabay Patika. Ez idő alatt rengeteg segítséget kaptunk tőlük, nincs olyan kérésük, amit ne teljesítettek volna. Rengeteg tanáccsal is ellátnak bennünket, így minden szinten igazi támogatónk.

-  A sporthoz való kapcsolatom már kisgyerekkoromban kialakult. Éveken keresztül játszottam a szegedi OB I-es vízilabdacsapatban, a legnagyobb sikerem a LEN-kupa-ezüstérem volt. Számomra fontos a szegedi sport támogatása, így kerültünk közel 20 éve kapcsolatba a PICK Szeged férfi kézilabdacsapatával. A stábbal, a játékosokkal kiváló a kapcsolatunk, amiben csak tudunk, mindig segítünk. Csak érdekességként említem meg, hogy a Kabay patika csapatát erősítette Mario Sostaric és Dean Bombac kedvese, mindketten dolgoztak nálunk. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a szegedi férfi kézilabdacsapat fontos szerepet tölt be Európában, nagy győzelmeket arat – nyilatkozta Mód Péter, a Kabay Patika tulajdonosa.   
 
- Egy csapatorvos életében fontos, hogy milyen partnerek erősítik a háttérmunkát. Szerencsések vagyunk, mert a Kabay Patika munkatársai felkészültek, így a legjobb kezekben vagyunk. Nem kell ecsetelni, hogy a koronavírus-járvány alatt mekkora szükségünk volt erre a háttérre. Ennek is volt köszönhető, hogy minden gond nélkül rendbe jött mindenki, visszatérhetett a pályára. A versenysport pedig egy igazi harc. Az edzések mellett a vitaminok bevitelére is fontos szerep hárul. Éppen egy olyan időszakot élünk, amikor ez nagyon fontos, így a játékosok előre elkészített kis csomagokat kapnak, hogy minél jobb állapotban legyenek. Ahhoz, hogy ilyen sikeresek legyünk, elengedhetetlen az a háttér, amelyet a Kabay Patikától kapunk – mesélt a csapat és a Kabay Patika kapcsolatáról csapatorvosunk, dr. Szabó István.

Játékosaink rendszeresen feltűnnek a Kabayban. A kétgyermekes édesapa, Bodó Richárd is rendszeresen felkeresi őket.

-  Egy telefon, elmondom, hogy mi a gond, vagy éppen mit szeretnénk, és egyből tanáccsal látnak el bennünket, így a feleségemet, Vivit és engem. Ezután csak kocsiba kell pattannom, és eljönni a már összekészített csomagért. Ez nagy könnyebbség. Nekünk, játékosoknak is jó azt tudni, hogy egy proficsapat áll mögöttünk, olyan vitaminokat kapunk, amely az adott időszakban nagyon fontos – nyilatkozta csapatunk válogatott játékosa, Bodó Richárd.

Közzétéve: 2021.10.22.

TOVÁBBI HÍREK

2021
12/05
Tizenhat sztori (5. rész)

December 16-án a 60. születésnapját ünnepli a klubunk. Az emlékezetes meccsek mellett 16 sztorival is jelentkezünk. Itt az ötödik rész.

2021
12/04
Gólzáporos meccsen nyertünk

Magabiztos győzelemmel búcsúztunk az év utolsó meccsén az újszegedi sportcsarnoktól. A K&H férfi kézilabda ligában 44-29-re nyertünk az SBS-Eger ellen.

AZ ÖSSZES HÍR